Serdecznie zapraszamy na Wieczór Sylwestrowy do Restauracji Grand Cru.
Naszym gościom oferujemy:
Specjalne menu dostępne tylko w ten wyjątkowy dzień.
Wspaniałą atmosferę restauracji położonej we wnętrzach winiarni.
Profesjonalną obsługę dbającą o dobór dań oraz win.
Wystrzałowe i oryginalne drinki noworoczne.
MENU I - 169,00 PLN / osoba
Przystawka: Pieczona figa, ser gorgonzola, suszona szynka, sos szafranowy.
Zupa: Zupa z owoców morza, cydr jabłkowy, koper włoski.
Danie główne: Stek z miecznika, czerwony kawior, purée z fioletowych ziemniaków, zielone szparagi, limonki.
Deser: Gotowany sernik, marakuja, mleko kokosowe.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
MENU II - 199,00 PLN / osoba
Przystawka: Czerwony tuńczyk, prażony sezam, marynowana rzepa, purée z zielonego jabłka i wasabi.
Zupa: Zupa krem z zielonej cukinii, grillowane karczochy, oliwa truflowa.
Danie główne: Polędwica z jelenia, żubrówka, pieczone czerwone i żółte ziemniaki, wędzone pory.
Deser: Tort kasztanowy, biała czekolada, krokant migdałowy.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
MENU III - WEGETARIAŃSKIE - 169,00 PLN / osoba
Przystawka: Tartaletka z borowikami i owczym serem, prażone piniole.
Zupa: Szafranowy krem z dyni, orzeszki makadamia.
Danie główne: Warzywna musaka grecka z serem halloumi, liofilizowane pomidory, anyż, pędy groszku.
Deser: Czekoladowa panna cotta, krem z czerwonej bazylii, ciasteczka amaretti.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików. Ilość miejsc ograniczona!
Naszym gościom oferujemy:
Specjalne menu dostępne tylko w ten wyjątkowy dzień.
Wspaniałą atmosferę restauracji położonej we wnętrzach winiarni.
Profesjonalną obsługę dbającą o dobór dań oraz win.
Wystrzałowe i oryginalne drinki noworoczne.
MENU I - 169,00 PLN / osoba
Przystawka: Pieczona figa, ser gorgonzola, suszona szynka, sos szafranowy.
Zupa: Zupa z owoców morza, cydr jabłkowy, koper włoski.
Danie główne: Stek z miecznika, czerwony kawior, purée z fioletowych ziemniaków, zielone szparagi, limonki.
Deser: Gotowany sernik, marakuja, mleko kokosowe.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
MENU II - 199,00 PLN / osoba
Przystawka: Czerwony tuńczyk, prażony sezam, marynowana rzepa, purée z zielonego jabłka i wasabi.
Zupa: Zupa krem z zielonej cukinii, grillowane karczochy, oliwa truflowa.
Danie główne: Polędwica z jelenia, żubrówka, pieczone czerwone i żółte ziemniaki, wędzone pory.
Deser: Tort kasztanowy, biała czekolada, krokant migdałowy.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
MENU III - WEGETARIAŃSKIE - 169,00 PLN / osoba
Przystawka: Tartaletka z borowikami i owczym serem, prażone piniole.
Zupa: Szafranowy krem z dyni, orzeszki makadamia.
Danie główne: Warzywna musaka grecka z serem halloumi, liofilizowane pomidory, anyż, pędy groszku.
Deser: Czekoladowa panna cotta, krem z czerwonej bazylii, ciasteczka amaretti.
Napoje: Kawa, herbata, niegazowana woda mineralna, lampka wina musującego.
Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików. Ilość miejsc ograniczona!