Podobne wydarzenia
niedziela
Gdańsk,
Hotel Almond Business & SPA
POWITAJMY NOWY ROK 2022 W HOTELU NADMORSKIM**** W GDYNI
Zapraszamy na UROCZYSTĄ KOLACJĘ SYLWESTROWĄ z DJ-em OPEN BAREM - bez limitu oraz noclegiem.
(Welcome drink, bufet, Noworoczny Toast Prosecco o północy).
Nocleg, parking, Noworoczny Brunch.
Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK: Kir Royal
MENU
PRZYSTAWKA
Sandacz faszerowany krewetkami z sosem limonkowym, kompresowanym ogórkiem i powidłami z chili
BUFET GORĄCY
Krem z karczochów z serem gorgonzola i rozmarynem
Zupa tajska z marynowanym kurczakiem i mleczkiem kokosowym
Łosoś w sosie homarowym z trawą cytrynową
Polędwica z dorsza w sosie szampańskim z małżami i winogronami
Smażony kurczak glazurowany pomarańczami z karmelizowaną szalotką
Rolada z kaczki w sosie z pigwy
Polędwica wieprzowa z podgrzybkami, rydzami i zielonym pieprzem
Boeuf stroganow z kopytkami
Orientalne curry z tofu i batatem
Warzywa pieczone z ciecierzycą i pieczarkami
Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
BUFET ZIMNY
Tuńczyk tataki z pikantną salsą owocowo miętową
Łosoś z domowej wędzarni z balsamicznymi pomidorami i salsa verde
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem kiszonym i jabłkiem
Rilette z halibuta z cytrynowym aioli i rzodkiewką
Pieczony rostbef po angielsku z musztardą
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Deska serów dojrzewających z winogronami i suszonymi owocami
Sałatka z grillowanych karczochów, cukinii, kaparów, pecorino i pikantnego salami
Francuska sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami, orzechami włoskimi i selerem
Sałatka z krewetkami, grillowaną papryką, bakłażanem, bulgur i sosem cytrusowym
Hummus z ajwarem i marynowanymi warzywami
Wybór sosów i dipów,
Marynowane warzywa
Świeżo wypiekane pieczywo
Masło, oliwy smakowe
BUFET DESEROWY
Wybór ciast bankietowych i mini deserów
Owoce
NAPOJE
Kawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną
TOAST NOWOROCZNY: PROSECCO
OPEN BAR* - BEZ LIMITU
NAPOJE ALKOHOLOWE:
Wódki: Finlandia / Żubrówka / Gorzka Żołądkowa;
Brandy: Stock V.S.O.P.;
Aperitif: Aperol;
Rumy: Bacardi Carta Bianca;
Gin: Gin Seagrams;
Whisky: Ballantines;
Bourbon: Jack Daniels;
Piwo: Butelkowe Regionalne;
Wina: Cape Pride Chenin Blanc Chardonnay RPA / Cape Pride Cabernet Sauvignon, Shiraz RPA.
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Cola / Cola zero / Sprite / Mirinda / Tonic;
Woda;
Soki owocowe.
PRZEWIDZIELIŚMY ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
Szczegółowe informacja i rezerwacja:
HOTEL NADMORSKI, EJSMONDA 2 I T: +48 58 667 77 77 I
+48 58 667 51 47 I sylwester@nadmorski.pl I www.nadmorski.pl
Zapraszamy na UROCZYSTĄ KOLACJĘ SYLWESTROWĄ z DJ-em OPEN BAREM - bez limitu oraz noclegiem.
(Welcome drink, bufet, Noworoczny Toast Prosecco o północy).
Nocleg, parking, Noworoczny Brunch.
Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK: Kir Royal
MENU
PRZYSTAWKA
Sandacz faszerowany krewetkami z sosem limonkowym, kompresowanym ogórkiem i powidłami z chili
BUFET GORĄCY
Krem z karczochów z serem gorgonzola i rozmarynem
Zupa tajska z marynowanym kurczakiem i mleczkiem kokosowym
Łosoś w sosie homarowym z trawą cytrynową
Polędwica z dorsza w sosie szampańskim z małżami i winogronami
Smażony kurczak glazurowany pomarańczami z karmelizowaną szalotką
Rolada z kaczki w sosie z pigwy
Polędwica wieprzowa z podgrzybkami, rydzami i zielonym pieprzem
Boeuf stroganow z kopytkami
Orientalne curry z tofu i batatem
Warzywa pieczone z ciecierzycą i pieczarkami
Ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
BUFET ZIMNY
Tuńczyk tataki z pikantną salsą owocowo miętową
Łosoś z domowej wędzarni z balsamicznymi pomidorami i salsa verde
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem kiszonym i jabłkiem
Rilette z halibuta z cytrynowym aioli i rzodkiewką
Pieczony rostbef po angielsku z musztardą
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Deska serów dojrzewających z winogronami i suszonymi owocami
Sałatka z grillowanych karczochów, cukinii, kaparów, pecorino i pikantnego salami
Francuska sałatka z grillowanym kurczakiem, winogronami, orzechami włoskimi i selerem
Sałatka z krewetkami, grillowaną papryką, bakłażanem, bulgur i sosem cytrusowym
Hummus z ajwarem i marynowanymi warzywami
Wybór sosów i dipów,
Marynowane warzywa
Świeżo wypiekane pieczywo
Masło, oliwy smakowe
BUFET DESEROWY
Wybór ciast bankietowych i mini deserów
Owoce
NAPOJE
Kawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną
TOAST NOWOROCZNY: PROSECCO
OPEN BAR* - BEZ LIMITU
NAPOJE ALKOHOLOWE:
Wódki: Finlandia / Żubrówka / Gorzka Żołądkowa;
Brandy: Stock V.S.O.P.;
Aperitif: Aperol;
Rumy: Bacardi Carta Bianca;
Gin: Gin Seagrams;
Whisky: Ballantines;
Bourbon: Jack Daniels;
Piwo: Butelkowe Regionalne;
Wina: Cape Pride Chenin Blanc Chardonnay RPA / Cape Pride Cabernet Sauvignon, Shiraz RPA.
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Cola / Cola zero / Sprite / Mirinda / Tonic;
Woda;
Soki owocowe.
PRZEWIDZIELIŚMY ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
Szczegółowe informacja i rezerwacja:
HOTEL NADMORSKI, EJSMONDA 2 I T: +48 58 667 77 77 I
+48 58 667 51 47 I sylwester@nadmorski.pl I www.nadmorski.pl