stat

Sylwestrowy rejs

Impreza sylwestrowa

  • poniedziałek, 31 grudnia,
    godz. 20:00
  • Pokład
    Gdynia, al. Jana Pawła II 11 (skwer Tadeusza Kościuszki)  mapa
  • 280

W tym roku wraz z naszą załogą zapraszamy Państwa na wyjątkowego Sylwestra, którego temat jest najbliższy naszemu morskiemu sercu. Wypłyniemy wspólnie na Sylwestrowy Bal, ale nie będziemy musieli się bać, że ktoś wypadnie za burtę! O morski nastrój na parkiecie zadba wspaniały kapitan, a o pełne kieliszki nasi kajtkowie za barem! Na Pokładowym statku nie zabraknie nagród, które ufundował nasz partner Premium Yachting, jak również licznych atrakcji umilających nasz wspólny rejs.


W programie:
- Konkurs, w którym do wygrania jest jednodniowy REJS PO ZATOCE GDAŃSKIEJ
Z PREMIUM YCHATING dla Ciebie i Twoich znajomych

- Przywitanie gości na pokładzie muzyką graną na żywo przez szantowy zespół Johny
 Roger

- Zabawa na pokładowym statku przy muzyce kapitana
- Bogate Menu Szefa Kuchni
- Stół Frutti di Mare

O północy, przy lampce szampana wspólnie wybierzemy się na pokaz fajerwerków w
samym sercu Skweru Kościuszki z widokiem na zatokę!

Menu
Zimne zakąski (podane w formie bufetu szwedzkiego):
- śledzik w pikantnej oliwie serwowany na ziemniaczanych łódeczkach
- śledzik ze śmietaną i cebulką serwowany na ziemniaczanych łódeczkach
- roladka naleśnikowa nadziewana wędzonym łososiem i kremowym serkiem
- łosoś macerowany w sosie sojowym z sezamem
- ciasteczka francuskie z farszem jarskim
- mini szaszłyki caprese
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- roladki z wątróbki, boczku i suszonych śliwek
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem gorgonzola
- roladka z szynki parmeńskiej z mozzarellą i suszonymi pomidorami

Sałatki
(podane w formie bufetu szwedzkiego):
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta, warzywami i dressingiem winegret
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem

Zupa
(podawana na powitanie Gości):
- zupa rybna 

Dania główne
(podane w bemarach, na bufecie szwedzkim):
- polędwiczka wieprzowa z borowikami i rozmarynem
- pieczony indyk w sosie malinowym
- sandacz w panierce parmezanowej w sosie kaparowym

Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z
kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret


Kulinarna atrakcja Stół Frutti di Mare
Bogato zastawiony stół z rybami wędzonymi i owocami morza. Ryby wędzone na zimno i na ciepło:
- pstrąg, łosoś, halibut
- grillowane ośmiorniczki, grillowane krewetki, szaszłyki z krewetek i ananasa,
- mule w winie i w salsie pikantnej, łosoś marynowany w winie i czarnym pieprzu,
- pasty z makreli, pstrąga oraz tuńczyka
- śledzik po kaszubsku, w sosie musztardowym, z rodzynkami i żurawiną
- szprotki smażone

Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem
mięsnym (serwowany po godzinie 02:00)


Deser
(podany w formie bufetu szwedzkiego):
- mini szarlotki
- mini serniczki
- panna cotta z malinami
- tiramisu z gorzką czekoladą

Alkohole i napoje na parę:
- 0,7l wódka czysta Żubrówka Biała
- dla każdego po lampce szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń
 (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Tonic, soki Cappy, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim

Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na: (przed nocą sylwestrową do dnia 20.12):
- butelka 0,75l wina Domodo Amabile (wytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)- bez dopłaty

Podczas wyjątkowego balu sylwestrowego o oprawę muzyczną oraz Państwa dobre nastroje na parkiecie zadba DJ. W głośnikach rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'

Cena: 280zł od osoby

Informacje/ sprzedaż zaproszeń:
Katarzyna Demkowicz Tel.: 730 163 415 e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl
Dorota Richert Tel.: 500 118 897 e-mail: drichert@atutnr.p
bilety 150-430 zł
bilety 99-390 zł
Kup bilet

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij