Tej nocy zabierzemy Was do świata najsławniejszego agenta jej Królewskiej Mości - Jamesa Bonda. Piękne kobiety u boku eleganckich mężczyzn, wykwintne potrawy, wstrząśnięte i nie zmieszane drinki oraz niezwykła scenografia dopełniona profesjonalnym oświetleniem. Poczujcie się jak James Bond i Vesper Lynd. Wyciągnijcie z rękawa najlepsze karty - elegancki smoking i wieczorową suknię. Tego wieczoru nie bójcie się zaszaleć - gdy będziecie popijać Martini, zabawa wciągnie Was na całego!
Ta noc będzie długa - przeżyjcie ją z nami!
Start o godzinie 20:00.
Bilety do nabycia w kasie Starego Maneżu od piątku 25.10.2019, w godzinach otwarcia: od 9:00 do 24:00.
---
Program
W cenie 150 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest - bez rezerwacji miejsca przy stoliku
• welcome drink - kupon
• toast noworoczny - na barze
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder - gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 290 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest - z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:0-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder - gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 340 zł/ osobę
ANTRESOLA - z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder - gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo - warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 440 zł/ osobę
WINE BAR - z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• welcome drink
• toast noworoczny
• butelka alkoholu na parę (1 butelka whisky lub 2 butelki wina lub 1 wódki)
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder - gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo - warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
(W)- Dania wegetariańskie
(V)- Dania wegańskie