stat
Impreza już się odbyła

Jak co rok SYLWESTER z open barem

Impreza sylwestrowa

Marynarski klimat w tym roku zagościł w naszych progach. Zapraszamy wszystkich do dobrej zabawy w rytmach lat '80, '90 oraz współczesnych z Kapitanem Mareckim za DJ-ką.

Menu Sylwestrowe

Zupa serwowana do stołu:
Krem marchewkowy z nutą ananasową

Danie główne serwowane do stołu:
Pieczony sandacz w sosie rakowym, zapiekanka Gratan, sałatka ogrodowa

Deser serwowany do stołu:
Jagodowa Panna Cotta z karmelizowaną gruszką


Alkohole w Open Barach bez ograniczeń
Piwo Wódka wyborowa
Białe półwytrawne francuskie wino Chardonnay
Czerwony półwytrawny francuski Merlot
Whisky
Koktajle alkoholowe bez ograniczeń:
Mojito
Gin + Tonic
Blue Lagoon
Vodka Sunrise


Zakąski w formie szwedzkich stołów:
Karkówka szpikowana polską śliwką
Rolada z kaczki nadziewana wątróbka i śliwkami
Duo wieprzowo-drobiowe z suszonymi pomidorami i oliwką
Parfait z gęsich wątróbek z polędwiczką wieprzową
Roladka szpinakowa w trzech odsłonach:
z szynką parmeńską
z musem paprykowym
z łososiem wędzonym
Trio śledziowe:
w sosie śmietanowym
w oleju z czerwona cebulką i oliwkami
w sosie musztardowo-miodowym
Delikatne galaretki z soczystym halibutem
Terina z owoców morza w szpinaku
Roladka z ciecierzycy z mascarpone i musem marchewkowym

Sałatki
Sałatka z wędzonym kurczakiem i łososiem z dipem jogurtowo-ziołowym
Sałatka bawarska z pieczonym bekonem, kwaszonym ogórkiem i gotowanym jajkiem
Mix sałat ze świeżymi warzywami, karczochami i pieczonym soczystym rostbefem
Dodatki:
Dipy:
Koperkowy
Pomidorowo-bazylikowy
Chrzanowy
Pieczywo smakowe, masło

Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:
Woda mineralna/gazowana, niegazowana/podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy,
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda 7up, Tonic
Kawa i herbata z dodatkami

Ok. 23.00 Tradycyjne losowanie cennych nagród.

Godzina 00.00 dnia 01.01.2018 roku Powitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego

Ok 24.00 - dania na ciepło w formie szwedzkiego stołu:
Dania w podgrzewaczu:
Tradycyjny żurek
Zrazy z dzika nadziewane leśnymi grzybami, sos jałowcowy
Steki ryżowe ze szpinakiem i pieczarkami w sosie pomidorowo- warzywnym
Sakiewka drobiowa szpikowana suszonym pomidorem, oliwkami, serem lazur w sosie prowansalskim

Dodatki
kasza pęczak
ziemniaki opiekane z ziołami

Desery podane w formie szwedzkiego stołu:
Mini Creme Brulee
Delikatny mus z Mango
Prażone jabłka z cynamonem przekładane kruszonką i delikatną śmietanką
Queen Brulee z Pralinami
Malinowa fantazja
Sernik Sułtański

Rezerwacja miejsc: Tomek Gross tel.: 501 789 889
t.gross@restauracjanadpotokiem.pl
Cena: 330,00 zł/osobę

Opinie

Imprezy Sylwestrowe
Zobacz Wszystkie

Katalog.trojmiasto.pl

Forum - Sylwester 2023/2024

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na sylwestrowy wieczór.