Sylwester w Nowym Browarze Gdańskim! Pożegnaj rok w samym sercu Gdańska Wrzeszcza, w pięknych industrialnych wnętrzach legendarnego Browaru. W trakcie imprezy będziecie mogli skosztować najlepszych smaków podanych w formie zimnych przystawek oraz dań gorących przygotowanych przez Szefa Kuchni Browaru, a także wyjątkowych browarów i trunków z open baru.
Imprezę pełna porywających hitów z lat 80-tych I 90-tych, które nie tylko usłyszycie, ale również zobaczycie jako teledyski na naszych ekranach. Dodatkowo planujemy konkursy i zabawy z nagrodami.
W cenie:
Open bar:
Bulleit Bourbon,
Wódka Ketel One,
Captain Morgan Rum,
Gordon's Gin,
Whisky Johnie Walker Black,
Wino białe i czerwone.
Piwa Nowego Browaru Gdańskiego:
Jasny Lager,
Pils,
Ciemny Lager,
Pszeniczne,
Apa,
Koźlak.
Koktajle w open barze:
Piwny Aperitif serwowany na wejściu
pils / syrop z marakui / puder malinowy
Pigalle
Bulleit Bourbon / syrop z jadalnych kasztanów / soda / złoto
Moulin Rogue
Ketel One Wódka / sok żurawinowy / sweet & sour / ginger beer / srebro
Louvre
Captain Morgan Rum / Prosecco / sweet & sour / shrub ananasowy / różowe złoto
napoje soft, woda, kawa, herbata
Menu w formie bufetu:
Zupa:
Flaczki z boczniaków
Dania główne:
Smażony filet z sandacza z kapustą kiszoną w śmietanie,
Kurczak po góralsku z oscypkiem i boczkiem,
Wieprzowina zapieczona z grzybami leśnymi i porem,
Pieczona pierś z indyka z ziołami na sosie whisky
Danie wegetariańskie:
Placuszki z cukinii w sosie indyjskim garam masala
Dodatki ciepłe:
Ryż basmati z grillowanymi warzywami,
Pieczone ziemniaki,
Polenta ziołowa,
Knedle austriackie,
Warzywa na parze
Przekąski zimne:
Tacos chili con carne,
Pieczone mięsa:
schab, karkówka, boczek, pasztet
Tartaletki z szarpanym łososiem i kozim serem,
Roladka z tortilli z paprykowym nadzieniem,
Królowa sałat z grillowaną wołowiną i sosem winegret,
Pieczarki faszerowane bryndzą, cebulą i natką pietruszki,
Pizzowe ślimaczki z czerwonym pesto, chorizo i serem,
Śledzie z pieczonym burakiem, korniszonem i pomidorkami,
Roladki z szynki, szczypiorek, serek i ogórek.
Desery Fingerfood:
Sernikowy pucharek z owocami, Aksamitny krem czekoladowy,
Mus czekoladowy, Mus owocowy z białą czekoladą i śmietaną.
Dania nocne wzmacniające:
Zupa bawarska gulaszowa,
Pieczona szynka wieprzowa serwowana przez Kucharza, sos pieczeniowy, żurawinowy, kluski.
Rezerwacje Sylwestrowe:
tel. 731 707 177, e-mail: kontakt@nowybrowargdanski.pl
W cenie:
Open bar:
Bulleit Bourbon,
Wódka Ketel One,
Captain Morgan Rum,
Gordon's Gin,
Whisky Johnie Walker Black,
Wino białe i czerwone.
Piwa Nowego Browaru Gdańskiego:
Jasny Lager,
Pils,
Ciemny Lager,
Pszeniczne,
Apa,
Koźlak.
Koktajle w open barze:
Piwny Aperitif serwowany na wejściu
pils / syrop z marakui / puder malinowy
Pigalle
Bulleit Bourbon / syrop z jadalnych kasztanów / soda / złoto
Moulin Rogue
Ketel One Wódka / sok żurawinowy / sweet & sour / ginger beer / srebro
Louvre
Captain Morgan Rum / Prosecco / sweet & sour / shrub ananasowy / różowe złoto
napoje soft, woda, kawa, herbata
Menu w formie bufetu:
Zupa:
Flaczki z boczniaków
Dania główne:
Smażony filet z sandacza z kapustą kiszoną w śmietanie,
Kurczak po góralsku z oscypkiem i boczkiem,
Wieprzowina zapieczona z grzybami leśnymi i porem,
Pieczona pierś z indyka z ziołami na sosie whisky
Danie wegetariańskie:
Placuszki z cukinii w sosie indyjskim garam masala
Dodatki ciepłe:
Ryż basmati z grillowanymi warzywami,
Pieczone ziemniaki,
Polenta ziołowa,
Knedle austriackie,
Warzywa na parze
Przekąski zimne:
Tacos chili con carne,
Pieczone mięsa:
schab, karkówka, boczek, pasztet
Tartaletki z szarpanym łososiem i kozim serem,
Roladka z tortilli z paprykowym nadzieniem,
Królowa sałat z grillowaną wołowiną i sosem winegret,
Pieczarki faszerowane bryndzą, cebulą i natką pietruszki,
Pizzowe ślimaczki z czerwonym pesto, chorizo i serem,
Śledzie z pieczonym burakiem, korniszonem i pomidorkami,
Roladki z szynki, szczypiorek, serek i ogórek.
Desery Fingerfood:
Sernikowy pucharek z owocami, Aksamitny krem czekoladowy,
Mus czekoladowy, Mus owocowy z białą czekoladą i śmietaną.
Dania nocne wzmacniające:
Zupa bawarska gulaszowa,
Pieczona szynka wieprzowa serwowana przez Kucharza, sos pieczeniowy, żurawinowy, kluski.
Rezerwacje Sylwestrowe:
tel. 731 707 177, e-mail: kontakt@nowybrowargdanski.pl