Sylwester w Nowym Browarze Gdańskim!
Pożegnajmy rok w samym sercu Gdańska Wrzeszcza, w pięknych industrialnych wnętrzach legendarnego Browaru. W trakcie imprezy będziecie mogli skosztować najlepszych smaków podanych w formie zimnych przystawek oraz dań gorących przygotowanych przez Szefa Kuchni Browaru, a także wyjątkowych browarów i trunków z open baru.
Imprezę poprowadzi VDJ Dominik, który zapewni doskonałą oprawę muzyczną, pełną porywających hitów z lat 80-tych I 90-tych, które nie tylko usłyszycie, ale również zobaczycie jako teledyski na naszych ekranach. Dodatkowo planujemy konkursy i zabawy z nagrodami.
Cena: 380 zł
Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
W cenie:
Open bar:
Bulleit Bourbon,
Wódka Ketel One,
Captain Morgan
Gordon's Gin,
Johnie Walker Black.
Piwa Nowego Browaru Gdańskiego:
Jasny Lager,
Pils,
Ciemny Lager,
Pszeniczne,
Apa,
Ipa,
Koźlak.
Koktajle w open bardzie:
Piwny Aperitif serwowany na wejściu:
pils / syrop z marakui / puder malinowy
Żar tropików: egzotyczny, korzenny.
Captain Morgan White / falernum domowej roboty / sok z limonki
Michael night: słodki, kawowy.
Bulleit Bourbon / cold brew ananasowe / bitters czekoladowy
Larry 7: świeży, orzeźwiający.
Ketel One infuzowany bazylią / sweet & sour / tonic
Tamagotchi: wytrawny, gęsty.
Gordons Gin / granita z soku pomarańczowego i grejpfruta / bitters pomarańczowy
Menu w formie bufetu:
Zupa:
Flaczki z boczniaków
Dania główne:
Smażony filet z sandacza z kapustą kiszoną w śmietanie,
Kurczak po góralsku z oscypkiem i boczkiem,
Wieprzowina zapieczona z grzybami leśnymi i porem,
Pieczona pierś z indyka z ziołami na sosie whisky.
Danie wegetariańskie:
Placuszki z cukinii w sosie indyjskim garam masala
Dodatki ciepłe:
Ryż basmati z grillowanymi warzywami,
Pieczone ziemniaki,
Polenta ziołowa,
Knedle austriackie,
Warzywa na parze.
Przekąski zimne:
Koktajl krewetkowy z nektarynką,
Tacos chili con carne,
Pieczone mięsa: schab, karkówka, boczek, pasztet,
Tartaletki z szarpanym łososiem i kozim serem,
Roladka z tortilli z paprykowym nadzieniem,
Królowa sałat z grillowaną wołowiną i sosem winegret,
Pieczarki faszerowane bryndzą, cebulą i natką pietruszki,
Pizzowe ślimaczki z czerwonym pesto, chorizo i serem,
Śledzie z pieczonym burakiem, korniszonem i pomidorkami,
Roladki z szynki, szczypiorek, serek i ogórek.
Desery Fingerfood:
Sernikowy pucharek z owocami,
Aksamitny krem czekoladowy,
Mus czekoladowy,
Mus owocowy z białą czekoladą i śmietaną.
Dania nocne wzmacniające:
Zupa bawarska gulaszowa,
Pieczona szynka wieprzowa serwowana przez Kucharza, sos pieczeniowy, żurawinowy, kluski.
Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
#ChodźnaSylwestra #ChodźnaBrowar
Pożegnajmy rok w samym sercu Gdańska Wrzeszcza, w pięknych industrialnych wnętrzach legendarnego Browaru. W trakcie imprezy będziecie mogli skosztować najlepszych smaków podanych w formie zimnych przystawek oraz dań gorących przygotowanych przez Szefa Kuchni Browaru, a także wyjątkowych browarów i trunków z open baru.
Imprezę poprowadzi VDJ Dominik, który zapewni doskonałą oprawę muzyczną, pełną porywających hitów z lat 80-tych I 90-tych, które nie tylko usłyszycie, ale również zobaczycie jako teledyski na naszych ekranach. Dodatkowo planujemy konkursy i zabawy z nagrodami.
Cena: 380 zł
Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
W cenie:
Open bar:
Bulleit Bourbon,
Wódka Ketel One,
Captain Morgan
Gordon's Gin,
Johnie Walker Black.
Piwa Nowego Browaru Gdańskiego:
Jasny Lager,
Pils,
Ciemny Lager,
Pszeniczne,
Apa,
Ipa,
Koźlak.
Koktajle w open bardzie:
Piwny Aperitif serwowany na wejściu:
pils / syrop z marakui / puder malinowy
Żar tropików: egzotyczny, korzenny.
Captain Morgan White / falernum domowej roboty / sok z limonki
Michael night: słodki, kawowy.
Bulleit Bourbon / cold brew ananasowe / bitters czekoladowy
Larry 7: świeży, orzeźwiający.
Ketel One infuzowany bazylią / sweet & sour / tonic
Tamagotchi: wytrawny, gęsty.
Gordons Gin / granita z soku pomarańczowego i grejpfruta / bitters pomarańczowy
Menu w formie bufetu:
Zupa:
Flaczki z boczniaków
Dania główne:
Smażony filet z sandacza z kapustą kiszoną w śmietanie,
Kurczak po góralsku z oscypkiem i boczkiem,
Wieprzowina zapieczona z grzybami leśnymi i porem,
Pieczona pierś z indyka z ziołami na sosie whisky.
Danie wegetariańskie:
Placuszki z cukinii w sosie indyjskim garam masala
Dodatki ciepłe:
Ryż basmati z grillowanymi warzywami,
Pieczone ziemniaki,
Polenta ziołowa,
Knedle austriackie,
Warzywa na parze.
Przekąski zimne:
Koktajl krewetkowy z nektarynką,
Tacos chili con carne,
Pieczone mięsa: schab, karkówka, boczek, pasztet,
Tartaletki z szarpanym łososiem i kozim serem,
Roladka z tortilli z paprykowym nadzieniem,
Królowa sałat z grillowaną wołowiną i sosem winegret,
Pieczarki faszerowane bryndzą, cebulą i natką pietruszki,
Pizzowe ślimaczki z czerwonym pesto, chorizo i serem,
Śledzie z pieczonym burakiem, korniszonem i pomidorkami,
Roladki z szynki, szczypiorek, serek i ogórek.
Desery Fingerfood:
Sernikowy pucharek z owocami,
Aksamitny krem czekoladowy,
Mus czekoladowy,
Mus owocowy z białą czekoladą i śmietaną.
Dania nocne wzmacniające:
Zupa bawarska gulaszowa,
Pieczona szynka wieprzowa serwowana przez Kucharza, sos pieczeniowy, żurawinowy, kluski.
Rezerwacje Sylwestrowe: tel. 731 707 177
#ChodźnaSylwestra #ChodźnaBrowar