Pierwszy Sylwester w Moim Mieście! Zapraszamy na kolację sylwestrową w samym sercu Gdyni. Znajdujemy się w centrum wydarzeń miejskich (o godzinie 00.05 multimedialny pokaz laserów).
Na ten wieczór przygotowaliśmy dwa wyjątkowe menu:
MENU nr 1
- Tatar z łososia serwowany z sosem szafranowym
- Krem z białych warzyw z chrustem z szynki parmeńskiej
- Sandacz zapiekany, serwowany na grillowanej cukinii z sosem pomidorowym z duszonymi ziemniakami w beszamelu
- Panna cotta serwowana z czekoladą i musem z malin
MENU nr 2
- Tatar z polędwicy wołowej serwowany z marynatami i grzanką
- Żurek staropolski z jajkiem
- Pierś kaczki serwowana na musie z antonówki, z kluseczkami smażonymi z szałwią i sosem z jarzębiny
- Gruszka blanszowana w zalewie korzennej, serwowana na sosie truskawkowym
Napoje:
- Woda gazowana/niegazowana
- Herbata lub kawa do deseru
- 1 litr wina lub 0,5 litra wódki na parę
- Kieliszek Prosecco o północy
Cena - 220 zł za osobę.
Wieczór kończymy toastem noworocznym o godzinie 24.00.
MENU nr 1
- Tatar z łososia serwowany z sosem szafranowym
- Krem z białych warzyw z chrustem z szynki parmeńskiej
- Sandacz zapiekany, serwowany na grillowanej cukinii z sosem pomidorowym z duszonymi ziemniakami w beszamelu
- Panna cotta serwowana z czekoladą i musem z malin
MENU nr 2
- Tatar z polędwicy wołowej serwowany z marynatami i grzanką
- Żurek staropolski z jajkiem
- Pierś kaczki serwowana na musie z antonówki, z kluseczkami smażonymi z szałwią i sosem z jarzębiny
- Gruszka blanszowana w zalewie korzennej, serwowana na sosie truskawkowym
Napoje:
- Woda gazowana/niegazowana
- Herbata lub kawa do deseru
- 1 litr wina lub 0,5 litra wódki na parę
- Kieliszek Prosecco o północy
Cena - 220 zł za osobę.
Wieczór kończymy toastem noworocznym o godzinie 24.00.