Przywitaj Nowy Rok w Klubie Pokład i wygraj rejs do Szwecji!
Sylwester to wyjątkowa Noc, dlatego warto tego wieczoru bawić się z Nami.
Przygotowaliśmy dla Państwa wiele atrakcji i specjalne Menu.
Podczas wieczoru o oprawę muzyczną i dobre nastroje na parkiecie zadba Dj Mitch, około 23:00 odbędzie się losowanie rejsu Stena Line, a o północy zaprosimy Państwa na Pokaz Fajerwerków. Dodatkową atrakcją wieczoru będzie Kulinarne Show przygotowane przez naszego Szefa Kuchni Krzysztofa Jesiołowskiego.
Menu sylwestrowe:
Zakąski (podane w formie bufetu szwedzkiego):
-tatar z czerwonego śledzia na razowcu z domową śmietaną
-pieczony łosoś w auszpiku z jajkiem przepiórczym
-placuszki krabowe z sosem koktajlowym
-pieczony z schab z figami marynowany w białym winie
-roladka drobiowa z pieczarkami
-pikantny zawijaniec węgierki z karkówki
-morele w otulinie chrupiącego boczku
-wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
-pieczone podudzie z korniszonem w maladze
-pieczone pierożki z farszem jarskim
-roladka z naleśnika z pastą z szparagów i sera feta
Sałatki (podane w formie bufetu szwedzkiego)
-sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
-sałatka ravioli z szynką i marynowanym pomidorem w bazylii
Zupa (podawana na powitanie Gości)
-rosół z makaronem własnego wyrobu
Dania główne (podane w bemarach, na bufecie szwedzkim)
-polędwiczka wieprzowa z runem leśnym w otulinie chrupiącego boczku
-łosoś pieczony z warzywami w papilotach
Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret
Bufet gorący (od godziny 01:00)
Kulinarne show: Pieczony prosiak w całości (około godziny 01:00)
-staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami (serwowany na życzenie Gości po godzinie 02:00)
Deser (podany w formie bufetu szwedzkiego):
-wybór smakowitych wypieków własnego wyrobu
Alkohole i Napoje na parę:
po lampce wina na przywitanie
0,7l wódki czystej
2l napoi bezalkoholowych
po lampce szampana o północy
kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim
Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na:
(przed nocą sylwestrową do dnia 27.12):
butelka 0,75l wina Terre Di Chieti Malvasia/ Sangiovese lub Rosso/Bianco del borgo- bez dopłaty
butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)-
bez dopłaty
butelka 0,7l whisky Grant 's- dopłata 80zł
butelka 0,7l whisky Ballantine 's- dopłata 100zł
butelka 0,7l Ginu- dopłata 100zł
butelka 0,7l Tequila- dopłata 120zł
Zapraszamy do kontaktu:
Dorota Richert
tel.: 500 118 897
e-mail: dorota@poklad.pl
Przygotowaliśmy dla Państwa wiele atrakcji i specjalne Menu.
Podczas wieczoru o oprawę muzyczną i dobre nastroje na parkiecie zadba Dj Mitch, około 23:00 odbędzie się losowanie rejsu Stena Line, a o północy zaprosimy Państwa na Pokaz Fajerwerków. Dodatkową atrakcją wieczoru będzie Kulinarne Show przygotowane przez naszego Szefa Kuchni Krzysztofa Jesiołowskiego.
Menu sylwestrowe:
Zakąski (podane w formie bufetu szwedzkiego):
-tatar z czerwonego śledzia na razowcu z domową śmietaną
-pieczony łosoś w auszpiku z jajkiem przepiórczym
-placuszki krabowe z sosem koktajlowym
-pieczony z schab z figami marynowany w białym winie
-roladka drobiowa z pieczarkami
-pikantny zawijaniec węgierki z karkówki
-morele w otulinie chrupiącego boczku
-wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym
-pieczone podudzie z korniszonem w maladze
-pieczone pierożki z farszem jarskim
-roladka z naleśnika z pastą z szparagów i sera feta
Sałatki (podane w formie bufetu szwedzkiego)
-sałatka z kurczakiem i chrupiącymi warzywami w towarzystwie melona kantalupa
-sałatka ravioli z szynką i marynowanym pomidorem w bazylii
Zupa (podawana na powitanie Gości)
-rosół z makaronem własnego wyrobu
Dania główne (podane w bemarach, na bufecie szwedzkim)
-polędwiczka wieprzowa z runem leśnym w otulinie chrupiącego boczku
-łosoś pieczony z warzywami w papilotach
Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret
Bufet gorący (od godziny 01:00)
Kulinarne show: Pieczony prosiak w całości (około godziny 01:00)
-staropolski żurek pachnący leśnymi grzybami (serwowany na życzenie Gości po godzinie 02:00)
Deser (podany w formie bufetu szwedzkiego):
-wybór smakowitych wypieków własnego wyrobu
Alkohole i Napoje na parę:
po lampce wina na przywitanie
0,7l wódki czystej
2l napoi bezalkoholowych
po lampce szampana o północy
kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim
Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na:
(przed nocą sylwestrową do dnia 27.12):
butelka 0,75l wina Terre Di Chieti Malvasia/ Sangiovese lub Rosso/Bianco del borgo- bez dopłaty
butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)-
bez dopłaty
butelka 0,7l whisky Grant 's- dopłata 80zł
butelka 0,7l whisky Ballantine 's- dopłata 100zł
butelka 0,7l Ginu- dopłata 100zł
butelka 0,7l Tequila- dopłata 120zł
Zapraszamy do kontaktu:
Dorota Richert
tel.: 500 118 897
e-mail: dorota@poklad.pl