Szampańska zabawa na plaży w Sopocie! Spędź ostatni wieczór tego roku na Balu Sylwestrowym z widokiem na morze.
W programie:
- zabawa przy muzyce DJ do 5:00
- wykwintna kolacja
- bufet przekąskowy i słodki
- bufet ciepły po 24:00
- lampka Prosecco o północy
- pakiet napojów bezalkoholowych
- 0,5 l wódki Finlandia na parę
- alkohol w promocyjnych cenach
Finlandia 0,7 - 75 zł/btelka
Finlandia smakowa 0,7 - 75 zł/butelka
Ballantines 0,7 - 80 zł/butelka
Johnny Walker Red Label 0,7 - 80 zł/butelka
Jack Daniels 0,7 - 105 zł/butelka
Chivas Regal 12 YO 0,7 - 125 zł/butelka
Rum Havana 3 YO 0,7 - 85 zł/butelka
Tequilla Olmeca Silver 0,7 - 100 zł/butelka
Tequilla Olmeca Gold 0,7 - 105 zł/butelka
wino domu b/cz 0,75l - 60 zł/butelka
Menu:
Przystawka
Plastry wędzonej gęsi podane z musem z rajskiego jabłuszka, piklowaną cebulą i chipsem owsianym
Zupa
Krem z czerwonej soczewicy z chipsem z boczku i olejem chrzanowym
Danie główne
Cielęcina z kością podana z puree pasternaku, rakami, brukselką i sosem szampańskim
Deser
Mille-feuille z kremem poziomkowym i szampańskim zabaglione
Zakąski zimne
roladki z cukinii z musem z czerwonej fasoli
kiszone buraki podane z sosem z mniszka i orzechami
wędzony jesiotr podany z salsą warzywną
pescaccio z ryb podane z dresnigiem musztardowym i rukolą
śledź z kalarepą i sosem remulade
pstrąg marynowany w burakach z konfiturą z białej cebuli
karaś w occie z piklami
budyń z wątróbki gęsiej z sosem śliwkowym
boczek pieczony z sosem chrzanowym
plastry marynowanej kaczki z rokitnikiem
polędwiczka wieprzowa z sosem kaparowym
sałatka z kaszy owsianej z suszonym pomidorem i karkówką dojrzewającą
sałatka z kurczakiem i sosem sardelowym
sałata z serem pleśniowym , kurkami marynowanymi, gruszką piklowaną i dresingiem jabłkowym
Bufet słodki
Ciasto czekoladowe z sosem waniliowym
krem brulle jagodowe
tarta z białą czekoladą i malinami
owoce filetowane
Danie po północy
Ragotu z dzika
Bogracz na wołowinie
Żurek na zakwasie z jajkiem i kiełbasą
Zapraszamy!
Pula 30 biletów: 285 zł/os. - do wyczerpania zapasów
- zabawa przy muzyce DJ do 5:00
- wykwintna kolacja
- bufet przekąskowy i słodki
- bufet ciepły po 24:00
- lampka Prosecco o północy
- pakiet napojów bezalkoholowych
- 0,5 l wódki Finlandia na parę
- alkohol w promocyjnych cenach
Finlandia 0,7 - 75 zł/btelka
Finlandia smakowa 0,7 - 75 zł/butelka
Ballantines 0,7 - 80 zł/butelka
Johnny Walker Red Label 0,7 - 80 zł/butelka
Jack Daniels 0,7 - 105 zł/butelka
Chivas Regal 12 YO 0,7 - 125 zł/butelka
Rum Havana 3 YO 0,7 - 85 zł/butelka
Tequilla Olmeca Silver 0,7 - 100 zł/butelka
Tequilla Olmeca Gold 0,7 - 105 zł/butelka
wino domu b/cz 0,75l - 60 zł/butelka
Menu:
Przystawka
Plastry wędzonej gęsi podane z musem z rajskiego jabłuszka, piklowaną cebulą i chipsem owsianym
Zupa
Krem z czerwonej soczewicy z chipsem z boczku i olejem chrzanowym
Danie główne
Cielęcina z kością podana z puree pasternaku, rakami, brukselką i sosem szampańskim
Deser
Mille-feuille z kremem poziomkowym i szampańskim zabaglione
Zakąski zimne
roladki z cukinii z musem z czerwonej fasoli
kiszone buraki podane z sosem z mniszka i orzechami
wędzony jesiotr podany z salsą warzywną
pescaccio z ryb podane z dresnigiem musztardowym i rukolą
śledź z kalarepą i sosem remulade
pstrąg marynowany w burakach z konfiturą z białej cebuli
karaś w occie z piklami
budyń z wątróbki gęsiej z sosem śliwkowym
boczek pieczony z sosem chrzanowym
plastry marynowanej kaczki z rokitnikiem
polędwiczka wieprzowa z sosem kaparowym
sałatka z kaszy owsianej z suszonym pomidorem i karkówką dojrzewającą
sałatka z kurczakiem i sosem sardelowym
sałata z serem pleśniowym , kurkami marynowanymi, gruszką piklowaną i dresingiem jabłkowym
Bufet słodki
Ciasto czekoladowe z sosem waniliowym
krem brulle jagodowe
tarta z białą czekoladą i malinami
owoce filetowane
Danie po północy
Ragotu z dzika
Bogracz na wołowinie
Żurek na zakwasie z jajkiem i kiełbasą
Zapraszamy!
Pula 30 biletów: 285 zł/os. - do wyczerpania zapasów