Nasze doświadczenie, zaangażowanie i profesjonalizm pozwala na to, abyśmy zaproponowali Państwu przywitanie Nowego Roku w najlepszym stylu. Warto zaznaczyć, że to właśnie nasz klub oraz zespół są pionierami w organizacji najlepszych imprez Sylwestrowych w Trójmieście.
W tym roku zebraliśmy nasze doświadczenie, wnioski oraz Państwa sugestie i jesteśmy w stanie zapewnić, że nie zabraknie wielu atrakcji, pysznego jedzenia oraz różnorodnej muzyki, którą zaserwuje najlepszy Dj i konferansjer w Trójmieście!
W programie:
- Przywitanie grogiem i muzyką graną na żywo przez szantowy zespół Johny Roger
- Zabawa do białego rana przy muzyce Dj-a Adama Zawickiego
- Konkurs, w którym do wygrania będzie skrzynia rozmaitości
- Bogate Menu Szefa Kuchni
- Stół Staropolski
- Kulinarne Show
O północy, przy lampce szampana wspólnie wybierzemy się na pokaz fajerwerków w samym sercu Skweru Kościuszki.
MENU
Zimne zakąski
(podane w formie bufetu szwedzkiego):
- śledzik w pikantnej oliwie serwowany na ziemniaczanych łódeczkach
- śledzik ze śmietaną i cebulką serwowany na ziemniaczanych łódeczkach
- roladka naleśnikowa nadziewana wędzonym łososiem i kremowym serkiem
- pstrąg wędzony z musem chrzanowym na pumperniklu
- bagietka z pastą z wędzonej makreli i szczypiorkiem
- ciasteczka francuskie z farszem jarskim
- roladka z cukinii nadziewana serem pleśniowym i suszonymi pomidorami
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami
- pieczony rostbef z marynowaną gruszką i serem pleśniowym
- roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem gorgonzola
- roladka z szynki parmeńskiej z mozzarellą i suszonymi pomidorami
Sałatki
(podane w formie bufetu szwedzkiego)
- tradycyjna sałatka grecka z serem feta, warzywami i dressingiem winegret
- sałatka ziemniaczana z wędzonym pstrągiem
Zupa
(podawana na powitanie Gości)
- domowy rosół z makaronem
Dania główne
(podane w bemarach, na bufecie szwedzkim):
- polędwiczka wieprzowa w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem
- roladki z dorsza nadziewane pieczarkami w sosie grzybowym
Bufet będą uzupełniać chrupiące ziemniaczki okraszone nutką ziół oraz bukiet sałat z kiełkami słonecznika zroszonymi sosem winegret
Kulinarne atrakcje:
- STÓŁ STAROPOLSKI
(stół bogato zastawiony wiejskimi przysmakami)
- KULINARNE SHOW
pieczona szynka w całości podana z bigosem i sosem żurawinowo-chrzanowym
(około godziny 01:00)
Dodatkowo na życzenie Gości częstujemy barszczem czerwonym z pasztecikiem mięsnym
(serwowany po godzinie 02:00)
Deser
(podany w formie bufetu szwedzkiego)
- mus z białej czekolady z sosem malinowym
- mini serniczki -- panna cotta z wiśniami
- tiramisu z gorzką czekoladą
Alkohole i Napoje na parę
- 0,7l wódki czystej Żubrówka Biała
- po lampce szampana o północy
- napoje bezalkoholowe bez ograniczeń
(Coca-Cola, Fanta, Sprite, Tonic, soki Cappy, woda)
- kawa i herbata bez ograniczeń na bufecie szwedzkim
Propozycja wymiany butelki wódki 0,7l na:
(przed nocą sylwestrową do dnia 20.12)
- butelka 0,75l wina Domodo Amabile (wytrawne) białe lub czerwone - bez dopłaty
- butelkę 0,5l kolorowej wódki (Żubrówka, Żołądkowa, Soplica, Lubelska)- bez dopłaty
Podczas wyjątkowego balu sylwestrowego o oprawę muzyczną oraz Państwa dobre nastroje na parkiecie zadba DJ Adam Zawicki. W głośnikach rozbrzmiewać będzie muzyka z przełomu lat 70'80'90'00'
Sprzedaż zaproszeń:
Dorota Richert
Manager ds. sprzedaży
Tel.: 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl
Katarzyna Demkowicz
Specjalista ds. sprzedaży
Tel.: 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl