Zapraszamy na Bal sywelstrowy na Hipodromie!
Menu:
KOLACJA
Bufet ciepły dostępny od godziny 20:00
Zupa
Krem z borowików z kluskami jogurtowo-cielęcymi i świeżym tymiankiem
Dania główne
Poliki wieprzowe z rodzynkami i czerwonym winem
Siekana wołowina z warzywami i mlekiem kokosowym pieczona w liściach bananowca
Stek z łososia z ziołową kruszonką
Tarta szpinakowa z suszonym pomidorem i parmezanem
Dodatki: pieczone ziemniaki, ryż z warzywami, grillowane warzywa, kruche sałaty z
winegretem,
Bufet zimny dostępny do końca imprezy
Kacza pierś sous vide podana na puree z dyni
Mini tymbaliki z łososia z cytrynową galaretką
Parfait z kaczej wątróbki z karmelizowaną cebulą podany na grzance
Rostbef pieczony na różowo zawijany z serem pleśniowym i rucolą
Krewetki i kalmary z makaronem chow main , imbirem, sosem ostrygowym i chrupiącymi
warzywami
Tarta borowikowa
Deski wędzonych wędlin i kiełbas
Tatar wołowy z piklami
Śledzik z cebulką , oliwą i kruszonym pieprzem
Grillowana cukinia z serem camembert i suszonym pomidorem
Bufet słodki
Creme brulle
Mus z białej czekolady z malinami
Brownie czekoladowe z karmelem
Sernik z pomarańczą
Zupa dostępna od godziny 22 do końca imprezy
Pikantna zupa z wieprzowiną chorizo picante, warzywami i ciecierzycą
Dania po godzinie 24:00 dostępne do godziny 2:00
Beouf bourginion z gnocchi
Pieczony kurczak z chilli i sosem choi sin
SPRZEDAŻ BILETÓW W RESTAURACJI
OSOBA 285 zł
Napoje oraz alkoholwe własnym zakresie
biuro@unicorn-hipodrom.pl, www.unicorn-hipodrom.pl, 534 840 864
KOLACJA
Bufet ciepły dostępny od godziny 20:00
Zupa
Krem z borowików z kluskami jogurtowo-cielęcymi i świeżym tymiankiem
Dania główne
Poliki wieprzowe z rodzynkami i czerwonym winem
Siekana wołowina z warzywami i mlekiem kokosowym pieczona w liściach bananowca
Stek z łososia z ziołową kruszonką
Tarta szpinakowa z suszonym pomidorem i parmezanem
Dodatki: pieczone ziemniaki, ryż z warzywami, grillowane warzywa, kruche sałaty z
winegretem,
Bufet zimny dostępny do końca imprezy
Kacza pierś sous vide podana na puree z dyni
Mini tymbaliki z łososia z cytrynową galaretką
Parfait z kaczej wątróbki z karmelizowaną cebulą podany na grzance
Rostbef pieczony na różowo zawijany z serem pleśniowym i rucolą
Krewetki i kalmary z makaronem chow main , imbirem, sosem ostrygowym i chrupiącymi
warzywami
Tarta borowikowa
Deski wędzonych wędlin i kiełbas
Tatar wołowy z piklami
Śledzik z cebulką , oliwą i kruszonym pieprzem
Grillowana cukinia z serem camembert i suszonym pomidorem
Bufet słodki
Creme brulle
Mus z białej czekolady z malinami
Brownie czekoladowe z karmelem
Sernik z pomarańczą
Zupa dostępna od godziny 22 do końca imprezy
Pikantna zupa z wieprzowiną chorizo picante, warzywami i ciecierzycą
Dania po godzinie 24:00 dostępne do godziny 2:00
Beouf bourginion z gnocchi
Pieczony kurczak z chilli i sosem choi sin
SPRZEDAŻ BILETÓW W RESTAURACJI
OSOBA 285 zł
Napoje oraz alkoholwe własnym zakresie
biuro@unicorn-hipodrom.pl, www.unicorn-hipodrom.pl, 534 840 864