Zapraszamy na wyjątkowy SYLWESTER 2019/2020.
Gra DJ Krzysztof
Szef Kuchni przygotował wyśmienite menu!
MENU SYLWESTROWE
Przystawka
Sałatka Cezar
Zupa
Krem z kiszonej kapusty z pieczonym ziemniakiem i bekonowym chipsem
Danie główne
Roladka cielęca z drobiowym musem leśnym, grzybkami i szalotką,
Risotto z szafranem i jagodą goji,
Pieczony szaszłyk z warzyw sosie winno - porowym
Deser
Tort Noworoczny
Zakąski
Pasta z wędzonego pstrąga z avocado i limonką,
Polędwiczka souse-vide z szynką prosciutto i wędzonym tofu,
Pieczony sandacz na sosie remoulade,
Mozaika cielęca z cheddarem i pieczarką portodello,
Szaszłyk z mixem serów i owocami,
Sałatka z tortellini
Kolacja
Pieczona pierś z indyczki, ryż z grillowanymi warzywami
i sosem kurkowym z blanszowanym porem
Danie w nocy
Barszcz czerwony z gęsim pasztecikiem
Gratis - napoje zimne i gorące oraz alkohole (wino białe i czerwone, piwo, wódka).
512 600 904
biuro@ring-club.pl
Szef Kuchni przygotował wyśmienite menu!
MENU SYLWESTROWE
Przystawka
Sałatka Cezar
Zupa
Krem z kiszonej kapusty z pieczonym ziemniakiem i bekonowym chipsem
Danie główne
Roladka cielęca z drobiowym musem leśnym, grzybkami i szalotką,
Risotto z szafranem i jagodą goji,
Pieczony szaszłyk z warzyw sosie winno - porowym
Deser
Tort Noworoczny
Zakąski
Pasta z wędzonego pstrąga z avocado i limonką,
Polędwiczka souse-vide z szynką prosciutto i wędzonym tofu,
Pieczony sandacz na sosie remoulade,
Mozaika cielęca z cheddarem i pieczarką portodello,
Szaszłyk z mixem serów i owocami,
Sałatka z tortellini
Kolacja
Pieczona pierś z indyczki, ryż z grillowanymi warzywami
i sosem kurkowym z blanszowanym porem
Danie w nocy
Barszcz czerwony z gęsim pasztecikiem
Gratis - napoje zimne i gorące oraz alkohole (wino białe i czerwone, piwo, wódka).
512 600 904
biuro@ring-club.pl