Serdecznie zapraszamy na Sylwestra, który będzie organizowany na Stadionie Energa Gdańsk w sali Energa Clubz widokiem na trybuny i boisko.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 13:00
Gdańsk,
ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
w każdą sobotę (do 28.12), godz. 22:00
Gdynia,
Tawerna
Wstęp wolny
W cenie 290 zł oferujemy:
- open bar na wino, piwo i napoje
- 0,5 L wódki Baczewski na parę oraz kieliszek wina musującego o północy
- menu bufetowe
- prowadzenie imprezy przez profesjonalnego Dj-a
MENU
BUFET CIEPŁY
Filet z dorsza w sosie cytrynowym z prażonymi orzechami
Pierś z kurczaka faszerowana pumperniklem i suszonymi śliwkami w sosie karmelowym
Policzki wołowe duszone z warzywami podane z sosem grzybowym
Tradycyjne zrazy wieprzowe w sosie własnym
Ziemniaki gratin w aromacie majeranku
Ryż maślany wypiekany z warzywami
Buraczki karmelizowane w miodzie
Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i szałwią
BUFET ZIMNY
Zębacz w pikantnym sosie pomidorowym z warzywami
Filet z Matiasa w zalewie korzennej
Tymbaliki wołowe podane na cytrynie
Polędwiczka wieprzowa pieczona w musztardzie francuskiej
Wybór kiełbas staropolskich i mięs pieczonych
Pasztet wiejski ze słonina i grzybami
Marynaty, zimne sosy(czosnkowy, chrzanowy, salsa)
Ciasto francuskie zapiekane z szynką parmeńską i suszonym pomidorem
Sałatka z pieczonymi buraczkami, rukolą i mandarynką z malinowym winegretem
Sałatka z wędzonym kurczakiem, rzodkiewką i ogórkiem z miodowy dresingiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Orange - torcik pomarańczowo morelowy
Sernik sułtański-puszysty twaróg z tureckimi rodzynkami oblany białym lukrem
Biszkopt czekoladowy z kremową śmietanką i wiśniami
Mus tiramisu na bazie mascarpone z biszkoptami i gorzką czekoladą
Kosz świeżych owoców na szpadkach, maczanych w belgijskiej czekoladzie
DANIE CIEPŁE /po północy na bufecie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Staropolski żurek w aromacie podgrzybka, podprawiany chrzanem
NAPOJE I ALKOHOLE:
Wino białe i czerwone- bez limitu
Piwo Okocim - bez limitu
Wódka Baczewski 0,5 L na parę
Kawa, herbata
Soki owocowe (pomarańczowy i jabłkowy)
Woda niegazowana
Coca-cola, fatnta Sprite
- open bar na wino, piwo i napoje
- 0,5 L wódki Baczewski na parę oraz kieliszek wina musującego o północy
- menu bufetowe
- prowadzenie imprezy przez profesjonalnego Dj-a
MENU
BUFET CIEPŁY
Filet z dorsza w sosie cytrynowym z prażonymi orzechami
Pierś z kurczaka faszerowana pumperniklem i suszonymi śliwkami w sosie karmelowym
Policzki wołowe duszone z warzywami podane z sosem grzybowym
Tradycyjne zrazy wieprzowe w sosie własnym
Ziemniaki gratin w aromacie majeranku
Ryż maślany wypiekany z warzywami
Buraczki karmelizowane w miodzie
Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i szałwią
BUFET ZIMNY
Zębacz w pikantnym sosie pomidorowym z warzywami
Filet z Matiasa w zalewie korzennej
Tymbaliki wołowe podane na cytrynie
Polędwiczka wieprzowa pieczona w musztardzie francuskiej
Wybór kiełbas staropolskich i mięs pieczonych
Pasztet wiejski ze słonina i grzybami
Marynaty, zimne sosy(czosnkowy, chrzanowy, salsa)
Ciasto francuskie zapiekane z szynką parmeńską i suszonym pomidorem
Sałatka z pieczonymi buraczkami, rukolą i mandarynką z malinowym winegretem
Sałatka z wędzonym kurczakiem, rzodkiewką i ogórkiem z miodowy dresingiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Orange - torcik pomarańczowo morelowy
Sernik sułtański-puszysty twaróg z tureckimi rodzynkami oblany białym lukrem
Biszkopt czekoladowy z kremową śmietanką i wiśniami
Mus tiramisu na bazie mascarpone z biszkoptami i gorzką czekoladą
Kosz świeżych owoców na szpadkach, maczanych w belgijskiej czekoladzie
DANIE CIEPŁE /po północy na bufecie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Staropolski żurek w aromacie podgrzybka, podprawiany chrzanem
NAPOJE I ALKOHOLE:
Wino białe i czerwone- bez limitu
Piwo Okocim - bez limitu
Wódka Baczewski 0,5 L na parę
Kawa, herbata
Soki owocowe (pomarańczowy i jabłkowy)
Woda niegazowana
Coca-cola, fatnta Sprite