Karczma Trzy Dęby zaprasza na niepowtarzalną zabawę Sylwestrową w klimacie weselnym. Czeka na Państwa szampańska zabawa do białego rana, taneczne rytmy, wyjątkowe menu skomponowane przez Szefa Kuchni oraz konkursy z atrakcyjnymi nagrodami.O północy pokaz sztucznych ogni!
Menu:
Tradycyjne powitanie chlebem, solą i wódeczką.
Zupa
Rosół z kaczki z pierożkami z kaczki
Danie główne
Staropolskie zrazy wieprzowe z farszem grzybowym w sosie własnym
Sakiewka z indyka z rokpolem i marynowanymi pomidorami na sosie serowym
Pieczony łosoś z salsą mango
Dodatki
Ziemniaki z wody oprószone koperkiem
Ziemniaki opiekane w ziołach
Zestaw surówek
Przekąski na zimno
Soczyście pieczone mięsa(karkówka, boczek, pasztet z żurawiną)
Roladki drobiowe faszerowane fetą i tuńczykiem
Pieczone udka faszerowane farszem drobiowo-wieprzowym
Jajka faszerowane sałatką krabową
Roladki wieprzowe faszerowane kurkami
Pieczony pstrąg podany z musem chrzanowym
Tymbaliki drobiowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka na bazie rukoli i suszonych pomidorów podana z jajkiem przepiórczym
Smalec
Pieczywo
Bufet słodki
Mus malinowy
Rozmaite ciasta własnego wypieku
Owocowy krem mascarpone
Ok. godziny 24:30 ciepły posiłek
Mini devolaille
Kotlety szwajcarskie
Kulki ziemniaczane
Ok. godziny 2.00 na bufecie ciepły posiłek
Barszczyk z pasztecikiem
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Sok owocowy bez ograniczeń
Woda mineralna bez ograniczeń
Kieliszek wina musującego o północy
O północy pokaz sztucznych ogni!
Rezerwacja pod numerem:692-436-523, 784-057-384 lub
e-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl
Koszt 250zł/os
Start godz.20.00
Alkohol we własnym zakresie
Tradycyjne powitanie chlebem, solą i wódeczką.
Zupa
Rosół z kaczki z pierożkami z kaczki
Danie główne
Staropolskie zrazy wieprzowe z farszem grzybowym w sosie własnym
Sakiewka z indyka z rokpolem i marynowanymi pomidorami na sosie serowym
Pieczony łosoś z salsą mango
Dodatki
Ziemniaki z wody oprószone koperkiem
Ziemniaki opiekane w ziołach
Zestaw surówek
Przekąski na zimno
Soczyście pieczone mięsa(karkówka, boczek, pasztet z żurawiną)
Roladki drobiowe faszerowane fetą i tuńczykiem
Pieczone udka faszerowane farszem drobiowo-wieprzowym
Jajka faszerowane sałatką krabową
Roladki wieprzowe faszerowane kurkami
Pieczony pstrąg podany z musem chrzanowym
Tymbaliki drobiowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka na bazie rukoli i suszonych pomidorów podana z jajkiem przepiórczym
Smalec
Pieczywo
Bufet słodki
Mus malinowy
Rozmaite ciasta własnego wypieku
Owocowy krem mascarpone
Ok. godziny 24:30 ciepły posiłek
Mini devolaille
Kotlety szwajcarskie
Kulki ziemniaczane
Ok. godziny 2.00 na bufecie ciepły posiłek
Barszczyk z pasztecikiem
Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Sok owocowy bez ograniczeń
Woda mineralna bez ograniczeń
Kieliszek wina musującego o północy
O północy pokaz sztucznych ogni!
Rezerwacja pod numerem:692-436-523, 784-057-384 lub
e-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl
Koszt 250zł/os
Start godz.20.00
Alkohol we własnym zakresie