Restauracja Przepis na zaprasza na bal sylwestrowy.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
Startujemy o godz.20.00
Menu:
Przystawka
Deska smaków
- mus a'la foie gras z kaczych wątróbek z prażonymi migdałami
- pasta z tuńczykiem, chilli i świeżą kolendrą
- domowe pikle
- sery dojrzewające
- caprese z pesto bazyliowym
- konfitura z czerwonej cebuli
- sos cumberland
Zupa
- Bulion grzybowy z makaronem
Danie główne do wyboru przy rezerwacji:
- Filet z indyka w sosie krabowym z pure kalafiorowym i marynowanymi pomidorami
- Dorsz atlantycki w zalewie limonkowej z ryżem jaśminowym i tajską sałatką z ogórków
Zimny bufet:
- sałatka z kurczakiem w sosie miodowo-musztardowym z dodatkiem popcornu
- pieczone buraki z grecką fetą i malinowym vinegret
- śledzie po kaszubsku
- hummus z marynowanym jalapeno i kolendrą
- wiejskie mięsa i kiełbasy
- domowy smalec
- sałatka jarzynowa
- ogórki kiszone
- chrupiące pieczywo
Słodki bufet:
- deser malinowy z białą czekoladą
- sernik
- mini ptysie
- mus biały michałek
- szarlotka
Danie ciepłe po północy:
- bogracz
W cenie 245 zł:
- zabawa z dj-em
- menu powyżej
- butelka 0,5 l wódki Stock na parę lub karafka wina 0,5 l na parę
- woda i sok 0,5 l na parę
- kawa i herbata b.o.
Dla grupy powyżej 10 osób 10% rabatu.
Menu:
Przystawka
Deska smaków
- mus a'la foie gras z kaczych wątróbek z prażonymi migdałami
- pasta z tuńczykiem, chilli i świeżą kolendrą
- domowe pikle
- sery dojrzewające
- caprese z pesto bazyliowym
- konfitura z czerwonej cebuli
- sos cumberland
Zupa
- Bulion grzybowy z makaronem
Danie główne do wyboru przy rezerwacji:
- Filet z indyka w sosie krabowym z pure kalafiorowym i marynowanymi pomidorami
- Dorsz atlantycki w zalewie limonkowej z ryżem jaśminowym i tajską sałatką z ogórków
Zimny bufet:
- sałatka z kurczakiem w sosie miodowo-musztardowym z dodatkiem popcornu
- pieczone buraki z grecką fetą i malinowym vinegret
- śledzie po kaszubsku
- hummus z marynowanym jalapeno i kolendrą
- wiejskie mięsa i kiełbasy
- domowy smalec
- sałatka jarzynowa
- ogórki kiszone
- chrupiące pieczywo
Słodki bufet:
- deser malinowy z białą czekoladą
- sernik
- mini ptysie
- mus biały michałek
- szarlotka
Danie ciepłe po północy:
- bogracz
W cenie 245 zł:
- zabawa z dj-em
- menu powyżej
- butelka 0,5 l wódki Stock na parę lub karafka wina 0,5 l na parę
- woda i sok 0,5 l na parę
- kawa i herbata b.o.
Dla grupy powyżej 10 osób 10% rabatu.