Zapraszamy do T29 na Imprezę Sylwestrową
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
w cenie zapewniamy:
- open bar na wino, piwo i softy,
- 0,5 L wódki na parę oraz kieliszek wina musującego o północy,
- menu bufetowe,
- oprawę muzyczną, którą zapewni Dj Jean,
- zabawę od godz. 20.00 do 4.00.
REZERWACJA: biuro@t29bar.com tel 607 110 157
MENU W FORMIE BUFETU:
BUFET CIEPŁY
Żurek w aromacie podgrzybka, podprawiany chrzanem
Zębacz marynowany w limonce i kolendrze podany na porach w śmietanie
Panierowane kąski kurczaka w stylu tex-mex
Udko kaczki pieczone z jabłkami podane z sosem żurawinowym
Policzki wołowe duszone w warzywach podane w sosie własnym
Kopytka z miodem i orzechami
Ziemniaczane krokiety
Modra kapusta duszona z winem i winogronem
Bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem pietruszkowym
BUFET ZIMNY
Dorsz w pikantnym sosie pomidorowym
Śledź w oleju z cebulką
Tymbaliki drobiowe podane na cytrynie
Roladka z indyczki nadziewana szpinakiem i serem ricotta
Wybór kiełbas staropolskich i mięs pieczonych
( indyk, karkówka w aromacie czosnku, boczek,
schab pieczony w ziołowej panierce)
Pasztet grubo mielony z grzybami
Marynaty, zimne sosy(czosnkowy, chrzanowy, salsa)
Mini tortilla z grillowanymi warzywami i salsą
Sałatka ze skarmelizowanym buraczkiem, serem feta, rukolą z malinowym sosem vianigrette
Wieprzowina marynowana w imbirze podana z mango i kolendrą na sałacie lodowej
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Ciasto Tiramisu - biszkopt nasączony kawą, z mascarpone, czekoladą
Sernik sułtański-puszysty twaróg z tureckimi rodzynkami oblany polewą czekoladową
Green forest - śmietanka z białąj czekoladą, przekładana zieloną roladą pistacjową z owocami leśnymi i galaretką
Kremowa panna cotta z musem malinowym
Wybór owoców
DANIE CIEPŁE /po północy na bufecie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Boeuf Stroganow z wołowiny z cebulą i pieczarkami + bułeczka koktajlowa
NAPOJE I ALKOHOLE:
Hiszpańskie wino białe i czerwone- bez limitu
Piwo Tyskie - bez limitu
Wódka Wyborowa 0,5 L na parę
Kawa, herbata
Woda, soki (pomarańczowy i jabłkowy), Pepsi, Mirinda, 7 up
- open bar na wino, piwo i softy,
- 0,5 L wódki na parę oraz kieliszek wina musującego o północy,
- menu bufetowe,
- oprawę muzyczną, którą zapewni Dj Jean,
- zabawę od godz. 20.00 do 4.00.
REZERWACJA: biuro@t29bar.com tel 607 110 157
MENU W FORMIE BUFETU:
BUFET CIEPŁY
Żurek w aromacie podgrzybka, podprawiany chrzanem
Zębacz marynowany w limonce i kolendrze podany na porach w śmietanie
Panierowane kąski kurczaka w stylu tex-mex
Udko kaczki pieczone z jabłkami podane z sosem żurawinowym
Policzki wołowe duszone w warzywach podane w sosie własnym
Kopytka z miodem i orzechami
Ziemniaczane krokiety
Modra kapusta duszona z winem i winogronem
Bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem pietruszkowym
BUFET ZIMNY
Dorsz w pikantnym sosie pomidorowym
Śledź w oleju z cebulką
Tymbaliki drobiowe podane na cytrynie
Roladka z indyczki nadziewana szpinakiem i serem ricotta
Wybór kiełbas staropolskich i mięs pieczonych
( indyk, karkówka w aromacie czosnku, boczek,
schab pieczony w ziołowej panierce)
Pasztet grubo mielony z grzybami
Marynaty, zimne sosy(czosnkowy, chrzanowy, salsa)
Mini tortilla z grillowanymi warzywami i salsą
Sałatka ze skarmelizowanym buraczkiem, serem feta, rukolą z malinowym sosem vianigrette
Wieprzowina marynowana w imbirze podana z mango i kolendrą na sałacie lodowej
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Ciasto Tiramisu - biszkopt nasączony kawą, z mascarpone, czekoladą
Sernik sułtański-puszysty twaróg z tureckimi rodzynkami oblany polewą czekoladową
Green forest - śmietanka z białąj czekoladą, przekładana zieloną roladą pistacjową z owocami leśnymi i galaretką
Kremowa panna cotta z musem malinowym
Wybór owoców
DANIE CIEPŁE /po północy na bufecie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Boeuf Stroganow z wołowiny z cebulą i pieczarkami + bułeczka koktajlowa
NAPOJE I ALKOHOLE:
Hiszpańskie wino białe i czerwone- bez limitu
Piwo Tyskie - bez limitu
Wódka Wyborowa 0,5 L na parę
Kawa, herbata
Woda, soki (pomarańczowy i jabłkowy), Pepsi, Mirinda, 7 up