Sylwester w 1911... Co się wydarzyło podczas sylwestra w 1911 r. tego nie wiemy, czego można się spodziewać podczas kolacji sylwestrowej w 1911 Cafe & Restaurant w Sopocie możemy Wam opowiedzieć.
Szał sylwestrowych nocy, pięknych bali czy tradycyjnych domówek dominuje podczas tej wyjątkowej nocy. My przygotowaliśmy dla Państwa jednak coś szczególnego. Kolacja dedykowana ku zaspokojeniu nowych smaków przygotowana przez Szefa Kuchni - Bartosza Kamińskiego wprowadzi was w niecodzienne doznania kulinarne na nadchodzący Nowy Rok.
Klimatyczny lokal, autorska kuchnia to coś co wyróżnia 1911.
Poniżej menu przygotowane na ten wieczór:
Amuse Bouche
Rożek z tatarem z gęsi i majonezem truflowym
Foie-gras z gotowaną gruszką, confitowaną cebulą oraz sosem demi-glace
Intermezzo
Łosoś opalany, smażone puree ziemniaczane, brukselka i sos z kawiorem
Intermezzo
Comber z daniela, gotowany burak, pieczona marchew z puree pietruszkowym oraz sos demi-glace
Predessert
Mus piernikowy z ciastkiem czekoladowym i bezą.
Cena kolacji 179 zł od osoby
Cena kolacji plus WINE PAIRING 229 zł
Wine pairing został przygotowany przez sommeliera Tomasza Kalenika z firmy Winers.
Na powitanie dla każdego gościa aperitif oraz o północy kieliszek CHAMPAGNE
REZERWACJE STOLIKÓW (58) 354-94-00
Klimatyczny lokal, autorska kuchnia to coś co wyróżnia 1911.
Poniżej menu przygotowane na ten wieczór:
Amuse Bouche
Rożek z tatarem z gęsi i majonezem truflowym
Foie-gras z gotowaną gruszką, confitowaną cebulą oraz sosem demi-glace
Intermezzo
Łosoś opalany, smażone puree ziemniaczane, brukselka i sos z kawiorem
Intermezzo
Comber z daniela, gotowany burak, pieczona marchew z puree pietruszkowym oraz sos demi-glace
Predessert
Mus piernikowy z ciastkiem czekoladowym i bezą.
Cena kolacji 179 zł od osoby
Cena kolacji plus WINE PAIRING 229 zł
Wine pairing został przygotowany przez sommeliera Tomasza Kalenika z firmy Winers.
Na powitanie dla każdego gościa aperitif oraz o północy kieliszek CHAMPAGNE
REZERWACJE STOLIKÓW (58) 354-94-00