Zapraszamy na Sylwester 2017/2018 do Secretariatu.
PRZYSTAWKA
Pierś kaczki z owocem żurawiny na musie z pieczonej dyni i marynowaną figą
ZUPA
Aromatyczny krem z borowików z chrupiącym grissini i świeżym oregano
DANIE GŁÓWNE
Duszona wołowina w sosie własnym, gnocci szpinakowe z dodatkiem suszonych pomidorów, glazurowana marchew z burakiem w aromacie miodu i tymianku
BUFET ZIMNY
Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną śliwką i kaparami
Śledź w aromacie korzennym, na sałatce z pieczonego buraka i jabłka
Rolada z kurczaka owinięta szynką prosciutto z karmelizowaną gruszką
Sałatka z brokułów, suszonych pomidorów, prażonych pestek dyni, sosem jogurtowym z czosnkiem i tartym serem grana padano
Bruschetta z wędzonym pstrągiem, czerwoną cebulą, świeżym ogórkiem i sosem z musztardy francuskiej
Sałatka Caprese z mozzarellą mini, oliwkami, pomidorem i sosem balsamicznym
Schab pieczony w aromacie chrzanu
Rolada z boczku marynowana w czosnku i majeranku
Karkówka pieczona w tymianku
Pasztet pieczony w cieście francuskim z żurawiną
Swojskie wyroby wędzone
Sałatka z wędzonym kurczakiem, granatem, pomarańczą i płatkami parmezanu
Pieczony łosoś na kruchych sałatach z dresingiem cytrusowym
Bagietki w różnych smakach, ciabatta, masło smakowe, zimne sosy
BUFET SŁODKI
Karmelowy sernik z ricottą i prażonymi migdałami
Ciasto czekoladowo orzechowe z Capri "Torta Caprese"
Cynamonowa Pana cotta z konfiturą z pomarańczy
Torcik bezowy z kremem mascarpone i truskawkami
PO PÓŁNOCY
Lassagne z dziczyzną z beszamelem i sosem pomidorowym
Lekki krem z pieczonego buraka w aromacie tymianku i pomarańczy
Open Bar
Kawa, herbata, woda mineralna
Alkohol
Wódka Pan Tadeusz, wino hiszpańskie Oro de la Vega (białe i czerwone) półwytrawne, piwo, soki, napoje gazowane.
FAJERWERKI na powitanie NOWEGO ROKU!
KONTAKT:
Sopot, ul. Polna 1 , tel. 519 786 958, email: ewa.podlaska@secretariat.pl
Pierś kaczki z owocem żurawiny na musie z pieczonej dyni i marynowaną figą
ZUPA
Aromatyczny krem z borowików z chrupiącym grissini i świeżym oregano
DANIE GŁÓWNE
Duszona wołowina w sosie własnym, gnocci szpinakowe z dodatkiem suszonych pomidorów, glazurowana marchew z burakiem w aromacie miodu i tymianku
BUFET ZIMNY
Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną śliwką i kaparami
Śledź w aromacie korzennym, na sałatce z pieczonego buraka i jabłka
Rolada z kurczaka owinięta szynką prosciutto z karmelizowaną gruszką
Sałatka z brokułów, suszonych pomidorów, prażonych pestek dyni, sosem jogurtowym z czosnkiem i tartym serem grana padano
Bruschetta z wędzonym pstrągiem, czerwoną cebulą, świeżym ogórkiem i sosem z musztardy francuskiej
Sałatka Caprese z mozzarellą mini, oliwkami, pomidorem i sosem balsamicznym
Schab pieczony w aromacie chrzanu
Rolada z boczku marynowana w czosnku i majeranku
Karkówka pieczona w tymianku
Pasztet pieczony w cieście francuskim z żurawiną
Swojskie wyroby wędzone
Sałatka z wędzonym kurczakiem, granatem, pomarańczą i płatkami parmezanu
Pieczony łosoś na kruchych sałatach z dresingiem cytrusowym
Bagietki w różnych smakach, ciabatta, masło smakowe, zimne sosy
BUFET SŁODKI
Karmelowy sernik z ricottą i prażonymi migdałami
Ciasto czekoladowo orzechowe z Capri "Torta Caprese"
Cynamonowa Pana cotta z konfiturą z pomarańczy
Torcik bezowy z kremem mascarpone i truskawkami
PO PÓŁNOCY
Lassagne z dziczyzną z beszamelem i sosem pomidorowym
Lekki krem z pieczonego buraka w aromacie tymianku i pomarańczy
Open Bar
Kawa, herbata, woda mineralna
Alkohol
Wódka Pan Tadeusz, wino hiszpańskie Oro de la Vega (białe i czerwone) półwytrawne, piwo, soki, napoje gazowane.
FAJERWERKI na powitanie NOWEGO ROKU!
KONTAKT:
Sopot, ul. Polna 1 , tel. 519 786 958, email: ewa.podlaska@secretariat.pl