Fantastyczna zabawa przy muzyce granej przez DJ-a. Zapewniamy też fajerwerki na przywitanie Nowego Roku!
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
Manu:
Przystawka
Podwędzana pierś z kaczki z musem jabłkowo - żubrówkowym
Zupa
Krem z dyni z imbirem, pomarańczą i paluszkami grissini
Danie główne
Zrazy wołowe nadziewane kurkami i pancettą, podane z polentą i chrzanowymi buraczkami
Bufet deserowy
Panna Cotta z sosem malinowym
Kremowy sernik Monaco
Mini tarta z malinami
Torcik Orange
Bufet zimny
Podwędzany łosoś z musem chrzanowym
Koktajl z krewetek
Terrina z ryb morskich ze szpinakiem
Rostbef pieczony na różowo z musem ziołowym
Rolada z kurczaka z suszonym pomidorem i kaparami
Roladka z cukinii z serem feta i suszonym pomidorem
Schab ze śliwką w maladze
Warzywne słupki z dipami
Sałatka z kurczakiem, bekonem i grzankami
Sałatka z brokułów z orzechami nerkowca i serem brie
Pasztet z dziczyzny z konfiturą z czerwonej cebuli
Rolada Czarnolas z grzybami i zielona pietruszką
Pomidory z mozzarellą i dresingiem bazylikowym
Deska serów i wędlin
Marynaty, masło smakowe, pieczywo
Bufet ciepły o 24.00
Boeuf Stroganow
Krem z białych warzyw z oliwa truflową
Napoje
Kawa, herbata
Woda mineralna niegazowana z cytryną
Lampka Wina musującego na powitanie Nowego Roku
Open bar:
Wódka Pan Tadeusz, wino hiszpańskie Oro de la Vega ( białe i czerwone) półwytrawne, piwo beczkowe Okocim , soki, napoje gazowane.
Rezerwacje:
e-mail: pytania@godding.pl
telefon: 502 261 536
Przystawka
Podwędzana pierś z kaczki z musem jabłkowo - żubrówkowym
Zupa
Krem z dyni z imbirem, pomarańczą i paluszkami grissini
Danie główne
Zrazy wołowe nadziewane kurkami i pancettą, podane z polentą i chrzanowymi buraczkami
Bufet deserowy
Panna Cotta z sosem malinowym
Kremowy sernik Monaco
Mini tarta z malinami
Torcik Orange
Bufet zimny
Podwędzany łosoś z musem chrzanowym
Koktajl z krewetek
Terrina z ryb morskich ze szpinakiem
Rostbef pieczony na różowo z musem ziołowym
Rolada z kurczaka z suszonym pomidorem i kaparami
Roladka z cukinii z serem feta i suszonym pomidorem
Schab ze śliwką w maladze
Warzywne słupki z dipami
Sałatka z kurczakiem, bekonem i grzankami
Sałatka z brokułów z orzechami nerkowca i serem brie
Pasztet z dziczyzny z konfiturą z czerwonej cebuli
Rolada Czarnolas z grzybami i zielona pietruszką
Pomidory z mozzarellą i dresingiem bazylikowym
Deska serów i wędlin
Marynaty, masło smakowe, pieczywo
Bufet ciepły o 24.00
Boeuf Stroganow
Krem z białych warzyw z oliwa truflową
Napoje
Kawa, herbata
Woda mineralna niegazowana z cytryną
Lampka Wina musującego na powitanie Nowego Roku
Open bar:
Wódka Pan Tadeusz, wino hiszpańskie Oro de la Vega ( białe i czerwone) półwytrawne, piwo beczkowe Okocim , soki, napoje gazowane.
Rezerwacje:
e-mail: pytania@godding.pl
telefon: 502 261 536