To już pewne! Sopot, Restauracja Unicorn - Hipodrom vis a vis Ergo Areny! Zaprasza na bal sylwestrowy w wyjątkowych wnętrzach Sopockiego hipodromu.
Przystawka
Kacza pierś sous vide (pierś z kaczki, mus z pieczonego buraka, czerwone wino, żel żurawinowy, chips razowy)
Zupa
Krem z zielonego groszku (groszek, mięta, mleko kokosowe, krewetka, szafran)
Danie
Dorsz duszony w maśle (dorsz, risotto dyniowe, masło, por, ziemia oliwkowa, palona cytryna)
LUB
Kacze udko confit (kacze udko, czosnek, rozmaryn, jabłko, limonka, gnocchi, pieczony burak)
Deser
Mus z białej czekolady (biała czekolada, liofilizowana malina, sos miętowy)
Zimne przekąski
Tarta z farszem borowikowym
Rostbef długo pieczony podany z smażonymi rydzami
Parfait z kaczej wątróbki podany z karmelizowaną cebulą i konfiturą gruszkową
Tatar z łososia z avocado, szalotką, imbirem, sosem sojowym i szczypiorkiem
Kapary w puszystym serku i parmezanie
Szparagi pieczone w cieście francuskim z gorgonzolą i ricottą
Galantyna z kurczaka z omletem włoskim
Pieczony pasztet z selera
Pieczywo, masło
Bufet słodki
Miodowo-cynamonowa panna cotta z wiśniami
Ciastka w papilotkach
Crème brulle
Lampka wina musującego o północy
Danie serwowane po 24:00 w formie bufetu
Pieczony kurczak z warzywami i sosem triyaki
Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą
Możliwość przyniesienia własnego alkoholu i napojów bezalkoholowych bez żadnych opłat!
Już teraz przyjdź, wybierz stolik, kup bilet i baw się do białego rana w najlepszej oprawie.
Kacza pierś sous vide (pierś z kaczki, mus z pieczonego buraka, czerwone wino, żel żurawinowy, chips razowy)
Zupa
Krem z zielonego groszku (groszek, mięta, mleko kokosowe, krewetka, szafran)
Danie
Dorsz duszony w maśle (dorsz, risotto dyniowe, masło, por, ziemia oliwkowa, palona cytryna)
LUB
Kacze udko confit (kacze udko, czosnek, rozmaryn, jabłko, limonka, gnocchi, pieczony burak)
Deser
Mus z białej czekolady (biała czekolada, liofilizowana malina, sos miętowy)
Zimne przekąski
Tarta z farszem borowikowym
Rostbef długo pieczony podany z smażonymi rydzami
Parfait z kaczej wątróbki podany z karmelizowaną cebulą i konfiturą gruszkową
Tatar z łososia z avocado, szalotką, imbirem, sosem sojowym i szczypiorkiem
Kapary w puszystym serku i parmezanie
Szparagi pieczone w cieście francuskim z gorgonzolą i ricottą
Galantyna z kurczaka z omletem włoskim
Pieczony pasztet z selera
Pieczywo, masło
Bufet słodki
Miodowo-cynamonowa panna cotta z wiśniami
Ciastka w papilotkach
Crème brulle
Lampka wina musującego o północy
Danie serwowane po 24:00 w formie bufetu
Pieczony kurczak z warzywami i sosem triyaki
Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą
Możliwość przyniesienia własnego alkoholu i napojów bezalkoholowych bez żadnych opłat!
Już teraz przyjdź, wybierz stolik, kup bilet i baw się do białego rana w najlepszej oprawie.