Grease, La Bamba, Dirty Dancing ... któż nie zna przebojów z tych kultowych filmów, które królowały na parkietach od Los Angeles po Nowy Jork w latach 60-tych i 70-tych minionego wieku?
W tegoroczną Noc Sylwestrową klimat tych czasów zagości w Restauracji ,,Pasjami..." - będzie ,,gorąco", tanecznie, sentymentalnie i, jak zawsze, wyjątkowo apetycznie...
W ofercie:
• Wykwintna kolacja serwowana
• Bufet od godz. 21.00
• Pakiet alkoholi i napoi
• Zabawa przy muzyce mechanicznej/ DJ
• Loteria atrakcyjnych nagród
Menu
Kolacja serwowana
Amuse bouche:
Ostrygi a'la Rockefeller
Zupa:
Chowder z owoców morza
Danie główne:
Sola faszerowana duszonymi w maśle kurkami podana z sosem bisque
Lub
Stek z rozbefu wołowego podany na purée z kukurydzy, z karmelizowanymi marchewkami, miodowym sosem Whiskey i ziemniakami duchess
Deser:
Delikatny sernik orzechowy podany z chutney malinowym
Bufet od godz. 21.00:
Przekąski:
Kremowa sałatka z pieczonych ziemniaków
Sałatka z pieczonej wołowiny w stylu cajun
Półmisek mięs pieczonych marynowanych w sosie Worcestershire
Sałatka z grillowanych krewetek i avocado
Ceviche z łososia
Klasyczna sałatka cesarska z chrupiącym bekonem i grzankami czosnkowymi
Pieczony na różowo rozbef wołowy podany z sosem bbq
Glazurowana miodem rolada z indyka z sosem żurawinowym
Terina z łososia aromatyzowana Cointreau
Marynowane w pietruszce i czosnku sardele
Terina z królika owinięta w plastry bekonu
Sałatka z pieczonej papryki z blue cheese
Mus z wątróbek gęsich z auszpikiem z czerwonego wina Kalifornijskiego
Pieczeń cielęca w ziołowej skorupce
Dania gorące:
Dorsz ze skwareczkami z Nowej Funlandii
Pieczeń wołowa szpikowana boczkiem z marynowanymi szalotkami
Kurczak pontalba
Pieczone ziemniaki z kwaśną śmietaną ze szczypiorkiem
Wegetariańskie chili con carne
Warzywa sezonowe podane z masłem czosnkowym
Desery:
Tarta cytrynowa
Czekoladowe Brownie
Musy owocowe
Alkohole i napoje / Open Bar:
karafka 75cl wina domowego lub 0,5l wódki na parę, nielimitowane napoje bezalkoholowe i napoje gorące, kieliszek wina musującego na osobę o północy
Cena: 390 zł / osoba
Specjalna cena pokoi dla uczestników imprezy sylwestrowej na 31.12.2013:
Pokój 2-osobowy - 340 zł / dobę
Pokój 1-osobowy - 300 zł / dobę
Informacja i rezerwacje:
Tel. +48 58 55 55 904 / 845 / 800
restauracja@hotelrezydent.com.pl
rezerwacja@hotelrezydent.com.pl
W ofercie:
• Wykwintna kolacja serwowana
• Bufet od godz. 21.00
• Pakiet alkoholi i napoi
• Zabawa przy muzyce mechanicznej/ DJ
• Loteria atrakcyjnych nagród
Menu
Kolacja serwowana
Amuse bouche:
Ostrygi a'la Rockefeller
Zupa:
Chowder z owoców morza
Danie główne:
Sola faszerowana duszonymi w maśle kurkami podana z sosem bisque
Lub
Stek z rozbefu wołowego podany na purée z kukurydzy, z karmelizowanymi marchewkami, miodowym sosem Whiskey i ziemniakami duchess
Deser:
Delikatny sernik orzechowy podany z chutney malinowym
Bufet od godz. 21.00:
Przekąski:
Kremowa sałatka z pieczonych ziemniaków
Sałatka z pieczonej wołowiny w stylu cajun
Półmisek mięs pieczonych marynowanych w sosie Worcestershire
Sałatka z grillowanych krewetek i avocado
Ceviche z łososia
Klasyczna sałatka cesarska z chrupiącym bekonem i grzankami czosnkowymi
Pieczony na różowo rozbef wołowy podany z sosem bbq
Glazurowana miodem rolada z indyka z sosem żurawinowym
Terina z łososia aromatyzowana Cointreau
Marynowane w pietruszce i czosnku sardele
Terina z królika owinięta w plastry bekonu
Sałatka z pieczonej papryki z blue cheese
Mus z wątróbek gęsich z auszpikiem z czerwonego wina Kalifornijskiego
Pieczeń cielęca w ziołowej skorupce
Dania gorące:
Dorsz ze skwareczkami z Nowej Funlandii
Pieczeń wołowa szpikowana boczkiem z marynowanymi szalotkami
Kurczak pontalba
Pieczone ziemniaki z kwaśną śmietaną ze szczypiorkiem
Wegetariańskie chili con carne
Warzywa sezonowe podane z masłem czosnkowym
Desery:
Tarta cytrynowa
Czekoladowe Brownie
Musy owocowe
Alkohole i napoje / Open Bar:
karafka 75cl wina domowego lub 0,5l wódki na parę, nielimitowane napoje bezalkoholowe i napoje gorące, kieliszek wina musującego na osobę o północy
Cena: 390 zł / osoba
Specjalna cena pokoi dla uczestników imprezy sylwestrowej na 31.12.2013:
Pokój 2-osobowy - 340 zł / dobę
Pokój 1-osobowy - 300 zł / dobę
Informacja i rezerwacje:
Tel. +48 58 55 55 904 / 845 / 800
restauracja@hotelrezydent.com.pl
rezerwacja@hotelrezydent.com.pl