Sylwester w Hotelu "Orbis" Gdynia "Fabryka słynnych postaci"
Nie każdego dnia możesz wcielić się w ulubioną postać i na tę jedną noc stać się kimś zupełnie innym. Daj się ponieść zabawnej atmosferze na parkiecie, gdzie muzyka z całego świata i pogranicza różnych stylów przeplatać się będzie z ciekawym programem artystycznym.
W trakcie balu:
- uroczysta kolacja
- open bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
- muzyka na żywo
- występ artystyczny
- ceny noclegów już od 120 PLN/ pokój
Kolacja Sylwestrowa
Przystawka
Torcik śledziowy z buraczkami i szalotką podany na toście pszennym z dipem cytrynowym
Zupa
Zupa z pieczonej kaczki z cukinią oraz owocami runa leśnego
Danie główne
Saltimbocca z piersi z kurczaka faszerowana warzywami oraz listkami szałwii, podana w szynce parmeńskiej z sosem kaparowym oraz rozetkami ziemniaczanymi zapiekanymi z boczkiem
Deser
Mus z mango z ananasem karmelizowanym w miodzie akacjowym
Bufet zakąskowy
Roladki z pstrąga z chorizo i szpinakiem
Łosoś norweski w galaretce z koperkiem
Udo z kurczaka faszerowane papryką, serem oraz listkami mięty
Pieczeń z karkówki z aromatyczną bazylią
Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami
Pierś z indyka pieczona z ziołami prowansalskimi
Kaczka pieczona z bakaliami z papryką w occie balsamicznym
Sałatki
Sałatka z polędwiczek drobiowych na sałatach z sosem Cezar
Sałatka z krewetkami, makaronem ryżowym i mandarynkami
Sos koktajlowy z papryczką chilli oraz whisky
Sos rokpolowy ze szczypiorkiem
Wybór bułeczek z ziarnami zbóż i owoców
Masła smakowe
Danie gorące po północy
Zupa węgierska z pieczonymi kiełbaskami chorizo, warzywami oraz chilli
Open Bar
Wódka Bols
Czerwone i białe wino
Piwo
Wino musujące o północy
Soki owocowe
Coca-cola, Fanta, Sprite
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Kawa i herbata
Więcej informacji udzieli:
Dział Gastronomii tel. +48 58 666 29 44, 502 198 146;
e-mail: h3417-fb@accor.com
W trakcie balu:
- uroczysta kolacja
- open bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
- muzyka na żywo
- występ artystyczny
- ceny noclegów już od 120 PLN/ pokój
Kolacja Sylwestrowa
Przystawka
Torcik śledziowy z buraczkami i szalotką podany na toście pszennym z dipem cytrynowym
Zupa
Zupa z pieczonej kaczki z cukinią oraz owocami runa leśnego
Danie główne
Saltimbocca z piersi z kurczaka faszerowana warzywami oraz listkami szałwii, podana w szynce parmeńskiej z sosem kaparowym oraz rozetkami ziemniaczanymi zapiekanymi z boczkiem
Deser
Mus z mango z ananasem karmelizowanym w miodzie akacjowym
Bufet zakąskowy
Roladki z pstrąga z chorizo i szpinakiem
Łosoś norweski w galaretce z koperkiem
Udo z kurczaka faszerowane papryką, serem oraz listkami mięty
Pieczeń z karkówki z aromatyczną bazylią
Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami
Pierś z indyka pieczona z ziołami prowansalskimi
Kaczka pieczona z bakaliami z papryką w occie balsamicznym
Sałatki
Sałatka z polędwiczek drobiowych na sałatach z sosem Cezar
Sałatka z krewetkami, makaronem ryżowym i mandarynkami
Sos koktajlowy z papryczką chilli oraz whisky
Sos rokpolowy ze szczypiorkiem
Wybór bułeczek z ziarnami zbóż i owoców
Masła smakowe
Danie gorące po północy
Zupa węgierska z pieczonymi kiełbaskami chorizo, warzywami oraz chilli
Open Bar
Wódka Bols
Czerwone i białe wino
Piwo
Wino musujące o północy
Soki owocowe
Coca-cola, Fanta, Sprite
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Kawa i herbata
Więcej informacji udzieli:
Dział Gastronomii tel. +48 58 666 29 44, 502 198 146;
e-mail: h3417-fb@accor.com