Zapraszamy na kolejną już Zabawę Sylwestrową do naszej restauracji. Tak jak w zeszłym roku zabawę poprowadzi doświadczony DJ. Wojtek.
Zapewniamy Państwu ciekawe i bogate menu oraz jak zawsze nieskrępowany dobry klimat.
Nasza obsługa dopełni wszelkich starań aby ten wieczór był dla Państwa wyjątkowy.
Rezerwacje i wpłaty bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie pod nr 505 100 666, 58 304 87 00
Cena biletów 300
MENU SYLWESTER 2019
OBIAD:
1. Pierś kacza marynowana winem podawana na sosie pomarańczowym
2. Kopytka
3. Modra kapusta duszona z liśćmi kafiru, nutami imbiru i pomarańczy
DESER:
1. Ciasto
ZAKĄSKI:
1. Półmiski wędlin- kompozycje mięs wędzonych i pieczonych, z dodatkiem żółtych serów.
2. Pasztet pieczony z dipem chrzanowo - żurawinowym.
3. Tatar wołowy
4. Tortilla z serkiem śmietanowym, sałatami i łososiem.
5. Ryba po grecku.
6. Roladki z łososia ze szpinakiem i warzywami
7. Śledziki w sosie miodowo-musztardowym.
8. Śledziki w oleju i kolorowym pieprzu z nutą cytryny
9. Sałatka z rukolą, kandyzowaną gruszką i miksem ziaren
10. Sałatka grecka.
11. Jajko na tatarskim sosie.
12. Tymbaliki mięsne
13. Grzyby marynowane
14. Pieczywo.
KOLACJA:
1. Kurczaki pieczone
2. Kulki drobiowe z sosem tzatziki
3. Zupa borowikowa
4. Żurek z jajkiem
KULINARNA ATRAKCJA :
Po północy Podane zostaną:
1. Pieczone szynki wieprzowe w ziołach
2. Pieczone indyki
3. Bigos ze śliwką
NAPOJE:
1. Kawa (bez ograniczeń)
2. Herbata (bez ograniczeń)
3. Woda z miętą i cytrusami w dzbankach (bez ograniczeń)
4. Woda gazowana
5. Lampka szampana na przywitanie Nowego Roku
Napoje alkoholowe, soki i napoje gazowane do nabycia w barze. Zezwalamy na wniesienie własnego alkoholu i napojów.
• W dniu Sylwestra uruchomiona zostanie płatna szatnia.
Nasza obsługa dopełni wszelkich starań aby ten wieczór był dla Państwa wyjątkowy.
Rezerwacje i wpłaty bezpośrednio w lokalu lub telefonicznie pod nr 505 100 666, 58 304 87 00
Cena biletów 300
MENU SYLWESTER 2019
OBIAD:
1. Pierś kacza marynowana winem podawana na sosie pomarańczowym
2. Kopytka
3. Modra kapusta duszona z liśćmi kafiru, nutami imbiru i pomarańczy
DESER:
1. Ciasto
ZAKĄSKI:
1. Półmiski wędlin- kompozycje mięs wędzonych i pieczonych, z dodatkiem żółtych serów.
2. Pasztet pieczony z dipem chrzanowo - żurawinowym.
3. Tatar wołowy
4. Tortilla z serkiem śmietanowym, sałatami i łososiem.
5. Ryba po grecku.
6. Roladki z łososia ze szpinakiem i warzywami
7. Śledziki w sosie miodowo-musztardowym.
8. Śledziki w oleju i kolorowym pieprzu z nutą cytryny
9. Sałatka z rukolą, kandyzowaną gruszką i miksem ziaren
10. Sałatka grecka.
11. Jajko na tatarskim sosie.
12. Tymbaliki mięsne
13. Grzyby marynowane
14. Pieczywo.
KOLACJA:
1. Kurczaki pieczone
2. Kulki drobiowe z sosem tzatziki
3. Zupa borowikowa
4. Żurek z jajkiem
KULINARNA ATRAKCJA :
Po północy Podane zostaną:
1. Pieczone szynki wieprzowe w ziołach
2. Pieczone indyki
3. Bigos ze śliwką
NAPOJE:
1. Kawa (bez ograniczeń)
2. Herbata (bez ograniczeń)
3. Woda z miętą i cytrusami w dzbankach (bez ograniczeń)
4. Woda gazowana
5. Lampka szampana na przywitanie Nowego Roku
Napoje alkoholowe, soki i napoje gazowane do nabycia w barze. Zezwalamy na wniesienie własnego alkoholu i napojów.
• W dniu Sylwestra uruchomiona zostanie płatna szatnia.