Kapitan Cook zaprasza na Sylwester 2017/2018.
Menu
Żurek Staropolski na żytnim zakwasie z biała kiełbasa
II Danie
Sakiewka z polędwiczki wypełniona borowikami i kurkami
Purée z batatów i pieczonej dyni
Carpaccio z buraków
Zakąski zimne podane do stołów
Wędliny wędzone w naszej wędzarni
Roladki z łososiem wędzonym
Sery oraz sery pleśniowe
Roladki z kurczaka z orzechami
Pasztet staropolski
Rolada wieprzowa w bekonie z rodzynkami
Jajka pod pierzynką z sosu tatarskiego
Oliwki , pomidorki, ser feta w bazyliowej oliwie
Smalec, ogórki , pieczywo
Szwedzki bufet
Różnorakie ciasta pieczone przez naszych kucharzy
Ciasteczka koktajlowe
Owoce, owoce tropikalne
Napoje
Soki owocowe, napoje, kawa, herbata/bez ograniczeń
Alkohol: Wódka Luksusowa 250 ml/os
O północy butelka wina musującego 0,7/4 os.
Restauracja wyraża zgodę na przyniesienie własnego alkoholu
Żurek Staropolski na żytnim zakwasie z biała kiełbasa
II Danie
Sakiewka z polędwiczki wypełniona borowikami i kurkami
Purée z batatów i pieczonej dyni
Carpaccio z buraków
Zakąski zimne podane do stołów
Wędliny wędzone w naszej wędzarni
Roladki z łososiem wędzonym
Sery oraz sery pleśniowe
Roladki z kurczaka z orzechami
Pasztet staropolski
Rolada wieprzowa w bekonie z rodzynkami
Jajka pod pierzynką z sosu tatarskiego
Oliwki , pomidorki, ser feta w bazyliowej oliwie
Smalec, ogórki , pieczywo
Szwedzki bufet
Różnorakie ciasta pieczone przez naszych kucharzy
Ciasteczka koktajlowe
Owoce, owoce tropikalne
Napoje
Soki owocowe, napoje, kawa, herbata/bez ograniczeń
Alkohol: Wódka Luksusowa 250 ml/os
O północy butelka wina musującego 0,7/4 os.
Restauracja wyraża zgodę na przyniesienie własnego alkoholu