Zapraszamy na Sylwester 2017 Dookoła Świata z Hotton Hotel. Wyśmienita zabawa z profesjonalną konferansjerką, która zapewni wspaniałą zabawę, przenosząc Państwa w klimaty z różnych zakątków ziemi.
Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana w formie bufetu z daniami z czterech stron świata.
Bogate Open Bary
Wybór alkoholi i drinków w trzech barach - bez limitu
Dodatkowo wódka stawiana w stół - 0,5l / para
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z różnorodną muzyką graną przez dwóch profesjonalnych Dj-ów
Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
Turniej gry w kręgle w Bowling Club
Specjalne ceny noclegów, tylko dla Gości Balu Sylwestrowego:
- Cena pokoju dla 2 osób: 225 zł /doba
- Cena promocyjna pokoju dla 2 osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 255 zł / doba
Menu sylwestrowe 2017
Przystawka
Miecznik karaibski, aromatyzowany dymem czereśniowym, podany z nutką cykorii, listkami amarantusa, prażonym jarmużem i sosem z aronii
Zupa
Tajski rosołek, podany z warzywnym garni i świeżą kolendrą
Danie Główne
Polędwiczka wieprzowa w otoczce pancetta i greckich liści winogron, podana na puree z dyni i batata, z pieczoną salsefią i groszkiem
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
OPEN BARY - BEZ LIMITU!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 wino musujące.
BUFET ZIMNY
Atlantycki łosoś marynowany w buraczkach
Japońskie Sushi
Śledzie skandynawskie w sosie miodowo-musztardowym
Karaibska sałatka z podsuszaną wołowiną i świeżym ananasem
Tradycyjna arabska sałatka tabbouleh
Sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
Rostbef w glazurze cynamonowo-miodowej
Polędwiczka w sezamowej otoczce
Roladka indyka z pistacjami, w miętowej glazurze
Cielęce Pate z suszonymi winogronami
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl
Wykwintna kolacja serwowana w formie bufetu z daniami z czterech stron świata.
Bogate Open Bary
Wybór alkoholi i drinków w trzech barach - bez limitu
Dodatkowo wódka stawiana w stół - 0,5l / para
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z różnorodną muzyką graną przez dwóch profesjonalnych Dj-ów
Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami
Turniej gry w kręgle w Bowling Club
Specjalne ceny noclegów, tylko dla Gości Balu Sylwestrowego:
- Cena pokoju dla 2 osób: 225 zł /doba
- Cena promocyjna pokoju dla 2 osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 255 zł / doba
Menu sylwestrowe 2017
Przystawka
Miecznik karaibski, aromatyzowany dymem czereśniowym, podany z nutką cykorii, listkami amarantusa, prażonym jarmużem i sosem z aronii
Zupa
Tajski rosołek, podany z warzywnym garni i świeżą kolendrą
Danie Główne
Polędwiczka wieprzowa w otoczce pancetta i greckich liści winogron, podana na puree z dyni i batata, z pieczoną salsefią i groszkiem
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym
OPEN BARY - BEZ LIMITU!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry, Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane, woda, kawa, herbata.
O godz. 24.00 wino musujące.
BUFET ZIMNY
Atlantycki łosoś marynowany w buraczkach
Japońskie Sushi
Śledzie skandynawskie w sosie miodowo-musztardowym
Karaibska sałatka z podsuszaną wołowiną i świeżym ananasem
Tradycyjna arabska sałatka tabbouleh
Sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
Rostbef w glazurze cynamonowo-miodowej
Polędwiczka w sezamowej otoczce
Roladka indyka z pistacjami, w miętowej glazurze
Cielęce Pate z suszonymi winogronami
Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
Masło, pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek
Wszelkich informacji udziela dział marketingu:
Tel: 58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl , hotton@hotton.pl