Zapraszamy serdecznie po raz kolejny na niezapomniany bal sylwestrowy w restauracji plażowej "Del Mar" wszystkich ceniących sobie szampańską zabawę, wyśmienitą kuchnię i profesjonalną obsługę. Oprawę muzyczną zapewnia nasz sprawdzony DJ z najlepszymi przebojami lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i współczesnych.
Zdjęcia
MENU SYLWESTROWE 2013/2014:
CENA ZA PARĘ - 500 ZŁ
Przystawka:
Egzotyczny koktajl z krewetek tygrysich w koniaku
Zupa:
Aksamitna zupa borowikowa z łazankami i listkami tymianku
Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe a'la Dijon na kurkach w sosie porowo-musztardowym z ziemniaczanymi roesti
Deser:
Kruche babeczki z mascarpone, świeżymi owocami i nutą amaretto.
Zakąski:
Plastry wędzonego łososia na chrupiącej grzance z sosem tatarskim
Tatarki wołowe z klasycznymi dodatkami
Kaczka faszerowana figami z żurawiną
Dziczyzna zapiekana w jałowcu z borówkami
Schab zapiekany z morelami
Terina drobiowa faszerowana porem, zapiekana boczkiem i serem gorgonzola
Śledź marynowany w oleju z cebulą i białym chilli
Śledź po kaszubsku
Karkówka pieczona w bazylii i kminku
Deski długodojrzewających serów
Pikantne pałeczki kurczaka
Sałatka grecka
Ruloniki z podwędzanej szynki z sałatką jarzynową
Słodki bufet
Godzina 1:00 Beef Stroganoff
Napoje i alkohol dla każdej pary:
0,7l wódki ABSOLUT (lub wymiana na butelkę wina białego lub czerwonego)
2l soków lub napojów gazowanych
2 lampki szampana o północy
Kawa i herbata w formie bufetu.
ZAPRASZAMY NA POWITANIE NOWEGO ROKU W RESTAURACJI DEL MAR
Kontakt tel. 609-341-599
CENA ZA PARĘ - 500 ZŁ
Przystawka:
Egzotyczny koktajl z krewetek tygrysich w koniaku
Zupa:
Aksamitna zupa borowikowa z łazankami i listkami tymianku
Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe a'la Dijon na kurkach w sosie porowo-musztardowym z ziemniaczanymi roesti
Deser:
Kruche babeczki z mascarpone, świeżymi owocami i nutą amaretto.
Zakąski:
Plastry wędzonego łososia na chrupiącej grzance z sosem tatarskim
Tatarki wołowe z klasycznymi dodatkami
Kaczka faszerowana figami z żurawiną
Dziczyzna zapiekana w jałowcu z borówkami
Schab zapiekany z morelami
Terina drobiowa faszerowana porem, zapiekana boczkiem i serem gorgonzola
Śledź marynowany w oleju z cebulą i białym chilli
Śledź po kaszubsku
Karkówka pieczona w bazylii i kminku
Deski długodojrzewających serów
Pikantne pałeczki kurczaka
Sałatka grecka
Ruloniki z podwędzanej szynki z sałatką jarzynową
Słodki bufet
Godzina 1:00 Beef Stroganoff
Napoje i alkohol dla każdej pary:
0,7l wódki ABSOLUT (lub wymiana na butelkę wina białego lub czerwonego)
2l soków lub napojów gazowanych
2 lampki szampana o północy
Kawa i herbata w formie bufetu.
ZAPRASZAMY NA POWITANIE NOWEGO ROKU W RESTAURACJI DEL MAR
Kontakt tel. 609-341-599