Zapraszamy serdecznie do przywitania nowego roku nad samym morzem przy akompaniamencie największych hitów przez podróż w czasie oraz wyśmienitą kuchnię. Moc atrakcji będzie towarzyszyć nam przez całą noc a do dyspozycji gości udostępniamy dwa tarasy; ogrzewany z widokiem na morze oraz panoramę Sopotu.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
MENU SYLWESTROWE
250 zł / os.
PRZYSTAWKI ZIMNE
Sałatka z warzyw sezonowych z miodowo-cytrynowym vinaigrette
Carpaccio z buraka z kozim serem i orzechami
Pieczony schab ze śliwką
Tatar ze śledzia z domowymi marynatami
Pasztet z żurawiną i pistacjami
Pasta z wędzonego pstrąga
Fajitas z papryką, kurczakiem i koprem włoskim
Selekcja wędlin z dziczyzny
ZUPA
Krem z pora z pietruszką
PRZYSTAWKI CIEPŁE
Marynowany łosoś serwowany na grzance z creme fraiche
Ravioli nadziewane krewetkami z czosnkiem w sosie grzybowym
Suszona śliwka z wątróbką owijana boczkiem z pieca
DANIA GŁÓWNE
Sandacz w sosie winno porowym
Udko z kaczki z jabłkiem rozmarynem i żurawiną
Żeberka w miodzie i musztardzie
Zrazy wołowe z sosem demi-glace
DODATKI
Kluski czarne
Ziemniak pieczony
Kasza bulgur
Fasolka szparagowa
Pieczony burak
Glazurowana marchewka
Domowe marynaty
Masło czosnkowe
Masło pietruszkowe
Świeżo wypiekane pieczywo
DESER
Śliwka w koniaku
Gruszka z lukrecją
Tiramisu
Mascarpone z gorzką czekoladą i owocami
Sernik
Panna cotta z mango
NAPOJE
Woda
Soki
Kawa / Herbata
DLA PARY
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina czerwonego 0,5l
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina białego 0,5l
Po północy specjalnie dla Państwa serwujemy pikantną zupę gulaszową z wołowiną, papryką i pieczarkami.
Przez cały wieczór specjalne ceny na barze.
250 zł / os.
PRZYSTAWKI ZIMNE
Sałatka z warzyw sezonowych z miodowo-cytrynowym vinaigrette
Carpaccio z buraka z kozim serem i orzechami
Pieczony schab ze śliwką
Tatar ze śledzia z domowymi marynatami
Pasztet z żurawiną i pistacjami
Pasta z wędzonego pstrąga
Fajitas z papryką, kurczakiem i koprem włoskim
Selekcja wędlin z dziczyzny
ZUPA
Krem z pora z pietruszką
PRZYSTAWKI CIEPŁE
Marynowany łosoś serwowany na grzance z creme fraiche
Ravioli nadziewane krewetkami z czosnkiem w sosie grzybowym
Suszona śliwka z wątróbką owijana boczkiem z pieca
DANIA GŁÓWNE
Sandacz w sosie winno porowym
Udko z kaczki z jabłkiem rozmarynem i żurawiną
Żeberka w miodzie i musztardzie
Zrazy wołowe z sosem demi-glace
DODATKI
Kluski czarne
Ziemniak pieczony
Kasza bulgur
Fasolka szparagowa
Pieczony burak
Glazurowana marchewka
Domowe marynaty
Masło czosnkowe
Masło pietruszkowe
Świeżo wypiekane pieczywo
DESER
Śliwka w koniaku
Gruszka z lukrecją
Tiramisu
Mascarpone z gorzką czekoladą i owocami
Sernik
Panna cotta z mango
NAPOJE
Woda
Soki
Kawa / Herbata
DLA PARY
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina czerwonego 0,5l
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina białego 0,5l
Po północy specjalnie dla Państwa serwujemy pikantną zupę gulaszową z wołowiną, papryką i pieczarkami.
Przez cały wieczór specjalne ceny na barze.