Sylwester 2019 "Nadmorska klasyka sylwestrowa" czyli Bal Sylwestrowy w klasycznej konwencji: rozrywka i zabawa przy znanych przebojach, doskonałe, tradycyjne kulinarne specjały oraz napoje i wyborne alkohole!
Podczas BALU SYLWESTROWEGO zapewniamy:
- wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną klasycznymi potrawami z różnych zakątków świata,
- muzyczne szlagiery grane przez znanego DJ,
- zwyczajowe konkursy z nagrodami,
- modelowe open bary - bez limitu.
BAL SYLWESTROWY pełen tradycyjnych atrakcji rozpoczynamy w Hotelu Nadmorskim**** o godzinie 20:00
Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK:
(Sylwestrowy Welcome Drink)
MENU
PRZYSTAWKA:
Marynowany dorsz atlantycki z chrupiącym parmezanem, miętowym groszkiem, chili i pianką z ogórka
ZUPA:
Bulion z pieczonej kaczki z kluskami tymiankowymi i trawą cytrynową
DANIE GŁÓWNE:
Jagnięcina glazurowana pigwą w sosie z żubrówki
z dyniowym puree, bekonem, ziemniakiem duchesse, karmelizowanym buraczkiem i jabłkiem w miodzie
BUFET DESEROWY:
Krem mango z bezą
Tartaletki czekoladowe z owocami
Sernik z mandarynkami
Rafaello z białą czekoladą
Konwencjonalne specjały
BUFET ZIMNY:
Wędzony halibut z pikantnym ajwarem
Łosoś marynowany w cytrusach, chili i soku z buraków
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem i jabłkiem
Carpaccio z polędwicy wołowej z aioli, kaparami i suszonymi pomidorami
Kaczka faszerowana z sosem śliwkowym z imbirem
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Pasztet z dzika z orzechami laskowymi i brandy
Sałatka z pieczonych batatów, rukoli, fasolki i sezamowego kurczaka
Sałatka włoska z selerem, taleggio, orzechami, winogronami i pikantnym salami
Sałatka z krewetkami, kalmarem, grillowanym ananasem, awokado i grzankami czosnkowymi
BUFET GORĄCY:
Żurek królewski z borowikami i białą kiełbasą
Sandacz z podgrzybkami, groszkiem i zielonym pieprzem
Łosoś w sosie krewetkowym z chili i limonką
Indyk z szałwią i parmezanem zawijany w szynce parmeńskiej
Polędwiczka wieprzowa marynowana po meksykańsku z czerwoną fasolą
Boeuf stroganov z kluskami półfrancuskimi
Warzywa pieczone z ciecierzycą, kaszą bulgur, ziołami i sosem cytrynowym
TOAST NOWOROCZNY
Wino musujące (Cava Flor de Raim Brut)
KLASYCZNY OPEN BAR - BEZ LIMITU
NAPOJE ALKOHOLOWE:
Wódki (Wyborowa, Żołądkowa, Żubrówka);
Brandy (Stock V.S.O.P.);
Wermuty (Marini-Bianco / Rosso / Extra Dry);
Aperitif (Campari, Aperol);
Rumy (Bacardi, Havana);
Gin (Seagram's/Gordon's);
Szkocka whisky (Ballantine's / Red Label, Old Smuggler);
Piwa (Kasztelan lany, Amber butelkowy);
Wina (Cape Pride Chenin Blanc Chardonnay / Cabernet Sauvignon Shiraz);
Cydr (Sopocki, Lubelski).
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes;
Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy / jabłkowy / porzeczkowy / grejpfrutowy.
ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski, ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia
Szczegółowe informacje i rezerwacja:
Tel: +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47
sylwester@nadmorski.pl
- wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną klasycznymi potrawami z różnych zakątków świata,
- muzyczne szlagiery grane przez znanego DJ,
- zwyczajowe konkursy z nagrodami,
- modelowe open bary - bez limitu.
BAL SYLWESTROWY pełen tradycyjnych atrakcji rozpoczynamy w Hotelu Nadmorskim**** o godzinie 20:00
Mile widziane stroje wieczorowe.
WELCOME DRINK:
(Sylwestrowy Welcome Drink)
MENU
PRZYSTAWKA:
Marynowany dorsz atlantycki z chrupiącym parmezanem, miętowym groszkiem, chili i pianką z ogórka
ZUPA:
Bulion z pieczonej kaczki z kluskami tymiankowymi i trawą cytrynową
DANIE GŁÓWNE:
Jagnięcina glazurowana pigwą w sosie z żubrówki
z dyniowym puree, bekonem, ziemniakiem duchesse, karmelizowanym buraczkiem i jabłkiem w miodzie
BUFET DESEROWY:
Krem mango z bezą
Tartaletki czekoladowe z owocami
Sernik z mandarynkami
Rafaello z białą czekoladą
Konwencjonalne specjały
BUFET ZIMNY:
Wędzony halibut z pikantnym ajwarem
Łosoś marynowany w cytrusach, chili i soku z buraków
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem i jabłkiem
Carpaccio z polędwicy wołowej z aioli, kaparami i suszonymi pomidorami
Kaczka faszerowana z sosem śliwkowym z imbirem
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Pasztet z dzika z orzechami laskowymi i brandy
Sałatka z pieczonych batatów, rukoli, fasolki i sezamowego kurczaka
Sałatka włoska z selerem, taleggio, orzechami, winogronami i pikantnym salami
Sałatka z krewetkami, kalmarem, grillowanym ananasem, awokado i grzankami czosnkowymi
BUFET GORĄCY:
Żurek królewski z borowikami i białą kiełbasą
Sandacz z podgrzybkami, groszkiem i zielonym pieprzem
Łosoś w sosie krewetkowym z chili i limonką
Indyk z szałwią i parmezanem zawijany w szynce parmeńskiej
Polędwiczka wieprzowa marynowana po meksykańsku z czerwoną fasolą
Boeuf stroganov z kluskami półfrancuskimi
Warzywa pieczone z ciecierzycą, kaszą bulgur, ziołami i sosem cytrynowym
TOAST NOWOROCZNY
Wino musujące (Cava Flor de Raim Brut)
KLASYCZNY OPEN BAR - BEZ LIMITU
NAPOJE ALKOHOLOWE:
Wódki (Wyborowa, Żołądkowa, Żubrówka);
Brandy (Stock V.S.O.P.);
Wermuty (Marini-Bianco / Rosso / Extra Dry);
Aperitif (Campari, Aperol);
Rumy (Bacardi, Havana);
Gin (Seagram's/Gordon's);
Szkocka whisky (Ballantine's / Red Label, Old Smuggler);
Piwa (Kasztelan lany, Amber butelkowy);
Wina (Cape Pride Chenin Blanc Chardonnay / Cabernet Sauvignon Shiraz);
Cydr (Sopocki, Lubelski).
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes;
Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy / jabłkowy / porzeczkowy / grejpfrutowy.
ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski, ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia
Szczegółowe informacje i rezerwacja:
Tel: +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47
sylwester@nadmorski.pl