Poszukujesz miejsca, w którym Sylwester minie w spokojnej, kameralnej, a przede wszystkim wyrafinowanej atmosferze? Dzięki połączeniu kuchni polskiej i francuskiej, kolacja zapewni Państwu niezapomniane doświadczenia kulinarne.
Co czeka Gości Oberży86 w tę noc?
Przede wszystkim menu pięciodaniowe oraz kieliszek szampana o północy, wystrój niczym z francuskiego bistro oraz towarzystwo wspaniałych osób. Czy dołączysz do nas?
/menu/
Przystawka zimna:
Terrine z foie Gras z podpłomykiem, marynowaną cebulą i sosem z octu balsamicznego
Przystawka ciepła:
Krewetki tygrysie smażone z czosnkiem i pietruszką podane na puree z dyni z młodym szpinakiem
Zupa:
Rosół z bażanta z domowym makaronem
Dane główne:
Filety z dorady podany na smażonym selerze z sosem maślanym, serwowane z chrupiącym jarmużem
lub
Stek z polędwicy wołowej podany na smażonych borowikach i brukwi z sosem z zielonego pieprzu i chipsem z ziemniaka
Deser:
Krem czekoladowo-kawowy podany ze słonecznikiem w miodzie i wiśniami w porto
Kieliszek szampana o północy
Napoje zimne, alkohole oraz kawa i herbata płatne zgodnie ze spożyciem.
Przy grupach powyżej 8 osób doliczamy opłatę za serwis w wysokości 10% wartości zamówienia.
Cena: 220PLN / 1 osoba
Start: 18:00
Rezerwacje:
505 972 849
Przede wszystkim menu pięciodaniowe oraz kieliszek szampana o północy, wystrój niczym z francuskiego bistro oraz towarzystwo wspaniałych osób. Czy dołączysz do nas?
/menu/
Przystawka zimna:
Terrine z foie Gras z podpłomykiem, marynowaną cebulą i sosem z octu balsamicznego
Przystawka ciepła:
Krewetki tygrysie smażone z czosnkiem i pietruszką podane na puree z dyni z młodym szpinakiem
Zupa:
Rosół z bażanta z domowym makaronem
Dane główne:
Filety z dorady podany na smażonym selerze z sosem maślanym, serwowane z chrupiącym jarmużem
lub
Stek z polędwicy wołowej podany na smażonych borowikach i brukwi z sosem z zielonego pieprzu i chipsem z ziemniaka
Deser:
Krem czekoladowo-kawowy podany ze słonecznikiem w miodzie i wiśniami w porto
Kieliszek szampana o północy
Napoje zimne, alkohole oraz kawa i herbata płatne zgodnie ze spożyciem.
Przy grupach powyżej 8 osób doliczamy opłatę za serwis w wysokości 10% wartości zamówienia.
Cena: 220PLN / 1 osoba
Start: 18:00
Rezerwacje:
505 972 849