stat
Impreza już się odbyła

Kolacja Sylwestrowa w Bistro Sztuczka

Kolacja sylwestrowa

Zapraszamy na wyjątkową Kolacje Sylwestrową do Sztuczki Bistro.

Restaurant Week

3 - 17 kwietnia 2019

Trójmiasto
bilety 49 zł
Chef Rafał Wałęsa przygotował dla Państwa specjalne menu w trzech wariantach:
Klasycznym, Wegetariańskim i Premium.
Rezerwacje na Sylwestrową Kolację przyjmujemy 31 grudnia od godziny 18:00.
Do godziny 17:00 będzie dostępna skrócona karta menu.

Zapraszamy

Menu Klasyczne

apéritif

"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy

menu
tataki z tuńczyka, pomelo, ponzu, awokado, rzodkiew

krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzona słonina, salsa z jabłek

raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, bisque z homara

biodrówka z walijskiej jagnięciny, emulsja z pieczonych papryk, jagnięca kiełbasa z rozmarynem, tapanade z oliwek, salsa verde

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)

Menu Wegetariańskie

apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy

Menu
espuma z koziego sera, domowe sezamki, sałatka z pieczonych marynowanych buraków, tapioka z oliwą szczypiorkową

krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzony ser, salsa z jabłek

raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, cappuccino z pieczonych papryk

truflowe jako zielononóżki, grzybowe risotto, plastry pieczarki, chrupki jarmuż, winegret z pieczoną szalotką i estragonem

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)

Menu Premium

apéritif
"French 75"
remy martin VSOP, taittinger brut, syrop, cytryna

menu
tatar wołowy, kawior z pstrąga, majonez z estragonu, piklowany pieczony burak, świeżo tarty chrzan

bulion z chleba razowego, pierożki z wędzonym węgorzem, jabłka, majeranek

smażone Foie Gras, chutney z suszonej śliwki z cynamonem, veloute earl grey

granita gin&tonik

comber z daniela, krokiet z selera z orzechami laskowymi, wędzona słonina, smażona kapusta, emulsja z czarnej trufli

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
319 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij
Imprezy Sylwestrowe
Zobacz Wszystkie

Forum Nadal brak pomysłu na Sylwestra?

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na sylwestrowy wieczór.