Zapraszamy na wyjątkową Kolacje Sylwestrową do Sztuczki Bistro.
Chef Rafał Wałęsa przygotował dla Państwa specjalne menu w trzech wariantach:
Klasycznym, Wegetariańskim i Premium.
Rezerwacje na Sylwestrową Kolację przyjmujemy 31 grudnia od godziny 18:00.
Do godziny 17:00 będzie dostępna skrócona karta menu.
Zapraszamy
Menu Klasyczne
apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy
menu
tataki z tuńczyka, pomelo, ponzu, awokado, rzodkiew
krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzona słonina, salsa z jabłek
raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, bisque z homara
biodrówka z walijskiej jagnięciny, emulsja z pieczonych papryk, jagnięca kiełbasa z rozmarynem, tapanade z oliwek, salsa verde
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)
Menu Wegetariańskie
apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy
Menu
espuma z koziego sera, domowe sezamki, sałatka z pieczonych marynowanych buraków, tapioka z oliwą szczypiorkową
krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzony ser, salsa z jabłek
raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, cappuccino z pieczonych papryk
truflowe jako zielononóżki, grzybowe risotto, plastry pieczarki, chrupki jarmuż, winegret z pieczoną szalotką i estragonem
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)
Menu Premium
apéritif
"French 75"
remy martin VSOP, taittinger brut, syrop, cytryna
menu
tatar wołowy, kawior z pstrąga, majonez z estragonu, piklowany pieczony burak, świeżo tarty chrzan
bulion z chleba razowego, pierożki z wędzonym węgorzem, jabłka, majeranek
smażone Foie Gras, chutney z suszonej śliwki z cynamonem, veloute earl grey
granita gin&tonik
comber z daniela, krokiet z selera z orzechami laskowymi, wędzona słonina, smażona kapusta, emulsja z czarnej trufli
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
319 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)
Klasycznym, Wegetariańskim i Premium.
Rezerwacje na Sylwestrową Kolację przyjmujemy 31 grudnia od godziny 18:00.
Do godziny 17:00 będzie dostępna skrócona karta menu.
Zapraszamy
Menu Klasyczne
apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy
menu
tataki z tuńczyka, pomelo, ponzu, awokado, rzodkiew
krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzona słonina, salsa z jabłek
raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, bisque z homara
biodrówka z walijskiej jagnięciny, emulsja z pieczonych papryk, jagnięca kiełbasa z rozmarynem, tapanade z oliwek, salsa verde
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)
Menu Wegetariańskie
apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy
Menu
espuma z koziego sera, domowe sezamki, sałatka z pieczonych marynowanych buraków, tapioka z oliwą szczypiorkową
krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzony ser, salsa z jabłek
raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, cappuccino z pieczonych papryk
truflowe jako zielononóżki, grzybowe risotto, plastry pieczarki, chrupki jarmuż, winegret z pieczoną szalotką i estragonem
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)
Menu Premium
apéritif
"French 75"
remy martin VSOP, taittinger brut, syrop, cytryna
menu
tatar wołowy, kawior z pstrąga, majonez z estragonu, piklowany pieczony burak, świeżo tarty chrzan
bulion z chleba razowego, pierożki z wędzonym węgorzem, jabłka, majeranek
smażone Foie Gras, chutney z suszonej śliwki z cynamonem, veloute earl grey
granita gin&tonik
comber z daniela, krokiet z selera z orzechami laskowymi, wędzona słonina, smażona kapusta, emulsja z czarnej trufli
pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem
Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus
Koszt
319 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)