stat

Kolacja Sylwestrowa w Bistro Sztuczka

Kolacja sylwestrowa

Zapraszamy na wyjątkową Kolacje Sylwestrową do Sztuczki Bistro.



Chef Rafał Wałęsa przygotował dla Państwa specjalne menu w trzech wariantach:
Klasycznym, Wegetariańskim i Premium.
Rezerwacje na Sylwestrową Kolację przyjmujemy 31 grudnia od godziny 18:00.
Do godziny 17:00 będzie dostępna skrócona karta menu.

Zapraszamy

Menu Klasyczne

apéritif

"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy

menu
tataki z tuńczyka, pomelo, ponzu, awokado, rzodkiew

krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzona słonina, salsa z jabłek

raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, bisque z homara

biodrówka z walijskiej jagnięciny, emulsja z pieczonych papryk, jagnięca kiełbasa z rozmarynem, tapanade z oliwek, salsa verde

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10 %)

Menu Wegetariańskie

apéritif
"Remy Collins"
remy martin VSOP, syrop zimowy, cytryna, woda gazowana, bitters czekoladowy

Menu
espuma z koziego sera, domowe sezamki, sałatka z pieczonych marynowanych buraków, tapioka z oliwą szczypiorkową

krokiet z selera i orzechów laskowych z tymiankiem, wędzony ser, salsa z jabłek

raviolo z domową ricottą i szpinakiem, sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i estragonu, cappuccino z pieczonych papryk

truflowe jako zielononóżki, grzybowe risotto, plastry pieczarki, chrupki jarmuż, winegret z pieczoną szalotką i estragonem

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
229 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)

Menu Premium

apéritif
"French 75"
remy martin VSOP, taittinger brut, syrop, cytryna

menu
tatar wołowy, kawior z pstrąga, majonez z estragonu, piklowany pieczony burak, świeżo tarty chrzan

bulion z chleba razowego, pierożki z wędzonym węgorzem, jabłka, majeranek

smażone Foie Gras, chutney z suszonej śliwki z cynamonem, veloute earl grey

granita gin&tonik

comber z daniela, krokiet z selera z orzechami laskowymi, wędzona słonina, smażona kapusta, emulsja z czarnej trufli

pralinowy krem brulee, sorbet ze słonym karmelem

Napoje
woda mineralna
kawa Mauro, herbata Althaus

Koszt
319 zł/osoba
(serwis kelnerski płatny dodatkowo, 10%)

Kolacja Sylwestrowa

gru 31

poniedziałek, godz. 16:00

Gdynia,
bilety 250 zł

Kolacja Sylwestrowa

gru 31

poniedziałek, godz. 17:00, 20:30

Gdynia,
bilety 329 - 499 zł

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij