stat
Impreza już się odbyła

Kolacja Sylwestrowa

Kolacja sylwestrowa

W ostatnią noc roku 2019 zapraszamy na uroczystą kolację 4-daniową w restauracji "Verres en Vers", w której przy blasku świec i kameralnej, wyjątkowej atmosferze gdańskiego Starego Miasta będziemy wspólnie oczekiwać na przyjście Nowego Roku.

- 4-daniowe, wykwintne menu serwowane
- butelka wina białego lub czerwonego na parę
- toast noworoczny o północy


Bilety w cenie od 320 zł za osobę

Rezerwacja: restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601

Menu Sylwester 2019

Amuse bouche
Ostryga/ pigwa/ czarny sezam/ owies

Przystawka
Filet z gęsi/ soliród/ grzyby enoki/ brioche/ gruszka

Zupa
Langustynka/ zielone warzywa/ kawior/ kokos

Intermezzo
Seler naciowy/ jabłko/ tymianek

Danie główne
Polędwica cielęca/ foie gras/ truflowy ziemniak/ porto/ estragon/ bimi

Deser
Mus czekoladowy/ wiśniówka/ makadamia/ mięta

Napoje: woda mineralna/ kawa/ herbata/ butelka wina białego lub czerwonego na parę

Lampka wina musującego

***
On the last night of the year we would like to invite you to a exquisite four course dinner by candle light in our " Verres en Vers" restaurant. Welcome New Year 2020 in the unique atmosphere of Gdansk's Old Town!

- exquisite 4-set menu
- bottle of white or red wine per couple
- New Year's toast


Tickets from 320 PLN per person

RESERVATION
restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601

New Year's Eve menu 2019

Amuse bouche
Oyster/ quince/ black saesame/ oat

Starters
Goose fillet/ samphire/ enoki mushrooms/ brioche/ pear

Soup
Langoustines/ green vegetables/ caviar/ coconut

Intermezzo
Celery sticks/ apple/ thyme

Main course
Veal tenderloin/ foie gras/ trouffle potato/ porto/ tarragon/ bimi

Dessert
Chocolate mousse/ cherry liqueur/ mint

Drinks: Mineral water / coffee / tea / bottle of white or red wine per couple

Glass of sparkling wine
 

Przeczytaj także

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij