W ostatnią noc roku 2019 zapraszamy na uroczystą kolację 4-daniową w restauracji "Verres en Vers", w której przy blasku świec i kameralnej, wyjątkowej atmosferze gdańskiego Starego Miasta będziemy wspólnie oczekiwać na przyjście Nowego Roku.
- 4-daniowe, wykwintne menu serwowane
- butelka wina białego lub czerwonego na parę
- toast noworoczny o północy
Bilety w cenie od 320 zł za osobę
Rezerwacja: restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601
Menu Sylwester 2019
Amuse bouche
Ostryga/ pigwa/ czarny sezam/ owies
Przystawka
Filet z gęsi/ soliród/ grzyby enoki/ brioche/ gruszka
Zupa
Langustynka/ zielone warzywa/ kawior/ kokos
Intermezzo
Seler naciowy/ jabłko/ tymianek
Danie główne
Polędwica cielęca/ foie gras/ truflowy ziemniak/ porto/ estragon/ bimi
Deser
Mus czekoladowy/ wiśniówka/ makadamia/ mięta
Napoje: woda mineralna/ kawa/ herbata/ butelka wina białego lub czerwonego na parę
Lampka wina musującego
***
On the last night of the year we would like to invite you to a exquisite four course dinner by candle light in our " Verres en Vers" restaurant. Welcome New Year 2020 in the unique atmosphere of Gdansk's Old Town!
- exquisite 4-set menu
- bottle of white or red wine per couple
- New Year's toast
Tickets from 320 PLN per person
RESERVATION
restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601
New Year's Eve menu 2019
Amuse bouche
Oyster/ quince/ black saesame/ oat
Starters
Goose fillet/ samphire/ enoki mushrooms/ brioche/ pear
Soup
Langoustines/ green vegetables/ caviar/ coconut
Intermezzo
Celery sticks/ apple/ thyme
Main course
Veal tenderloin/ foie gras/ trouffle potato/ porto/ tarragon/ bimi
Dessert
Chocolate mousse/ cherry liqueur/ mint
Drinks: Mineral water / coffee / tea / bottle of white or red wine per couple
Glass of sparkling wine
- butelka wina białego lub czerwonego na parę
- toast noworoczny o północy
Bilety w cenie od 320 zł za osobę
Rezerwacja: restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601
Menu Sylwester 2019
Amuse bouche
Ostryga/ pigwa/ czarny sezam/ owies
Przystawka
Filet z gęsi/ soliród/ grzyby enoki/ brioche/ gruszka
Zupa
Langustynka/ zielone warzywa/ kawior/ kokos
Intermezzo
Seler naciowy/ jabłko/ tymianek
Danie główne
Polędwica cielęca/ foie gras/ truflowy ziemniak/ porto/ estragon/ bimi
Deser
Mus czekoladowy/ wiśniówka/ makadamia/ mięta
Napoje: woda mineralna/ kawa/ herbata/ butelka wina białego lub czerwonego na parę
Lampka wina musującego
***
On the last night of the year we would like to invite you to a exquisite four course dinner by candle light in our " Verres en Vers" restaurant. Welcome New Year 2020 in the unique atmosphere of Gdansk's Old Town!
- exquisite 4-set menu
- bottle of white or red wine per couple
- New Year's toast
Tickets from 320 PLN per person
RESERVATION
restauracjavv@radissonblu.com , tel. 728 345 601
New Year's Eve menu 2019
Amuse bouche
Oyster/ quince/ black saesame/ oat
Starters
Goose fillet/ samphire/ enoki mushrooms/ brioche/ pear
Soup
Langoustines/ green vegetables/ caviar/ coconut
Intermezzo
Celery sticks/ apple/ thyme
Main course
Veal tenderloin/ foie gras/ trouffle potato/ porto/ tarragon/ bimi
Dessert
Chocolate mousse/ cherry liqueur/ mint
Drinks: Mineral water / coffee / tea / bottle of white or red wine per couple
Glass of sparkling wine