Pożegnajcie rok przy pysznej Kolacji Sylwestrowej w stylowych wnętrzach w Hotelu Bonum. Kieliszek wina musującego oraz atrakcyjne menu sprawią, że ten wieczór będzie niezapomniany. A po kolacji - może spacer brzegiem Motławy? Lokalizacja w samym sercu Gdańskiej Starówki sprawia, że można rozpocząć stąd idealną podróż w Nowy Rok!
Gościom oddajemy do wyboru dwie propozycje menu.
MENU SYLWESTROWE
WERSJA I cena 120zł/os
PRZYSTAWKA: Marynowany pstrąg z pianką awokado
ZUPA: Krem z kiszonego ogórka z oliwą z kopru włoskiego
DANIE GŁOWNE: Policzki wołowe, pure z chrzanu i ziemniaka z sokiem z pomarańczy, sałatka z buraka i białego sera
DESER: Mus z serka mascarpone i wanilii z ziemią oreo oraz karmelizowanym mango
WERSJA II cena 150zł/os
PRZYSTAWKA: Wołowina w zalewie z żubrówki i liści chrzanu z musem z żurawiny
ZUPA: Krem z dyni z serem kozim i grzanką w oliwie truflowej
DANIE GŁÓWNE: Eskalopki jagnięce z sosem z boczniaka, gratin z brokułą, zielona fasolka
DESER: Ciastko orzechowe na musie z chałwy
MENU SYLWESTROWE
WERSJA I cena 120zł/os
PRZYSTAWKA: Marynowany pstrąg z pianką awokado
ZUPA: Krem z kiszonego ogórka z oliwą z kopru włoskiego
DANIE GŁOWNE: Policzki wołowe, pure z chrzanu i ziemniaka z sokiem z pomarańczy, sałatka z buraka i białego sera
DESER: Mus z serka mascarpone i wanilii z ziemią oreo oraz karmelizowanym mango
WERSJA II cena 150zł/os
PRZYSTAWKA: Wołowina w zalewie z żubrówki i liści chrzanu z musem z żurawiny
ZUPA: Krem z dyni z serem kozim i grzanką w oliwie truflowej
DANIE GŁÓWNE: Eskalopki jagnięce z sosem z boczniaka, gratin z brokułą, zielona fasolka
DESER: Ciastko orzechowe na musie z chałwy