Każdy rok żegnamy witając Nowy Rok bawiąc się do białego rana. Tym razem chcemy byście wpadli do nas i się "wyluzowali" na imprezie z Dj. przy muzyce lat '80, '90 i współczesnych przebojów,
Uważasz że koszula jest ok! To że strój Batmana jest na luzie... Może mała czarna z fajnym dodatkiem? Zapomnij o trendach modowych i obowiązkach W tę niezapomnianą noc Musisz tylko BYĆ !!! i się BAWIĆ....
Zupa serwowana do stołu:
Krem z pora i szpinaku podawany z szyjkami rakowymi
Danie główne serwowane do stołu:
Udko kaczki konfit w sosie śliwkowo-lawendowym,
ziemniaki Fondant, kapusta czerwona z żurawiną
Deser serwowany do stołu:
Mus migdałowy z amaretto i paloną kawą
Alkoholole w Open Barach ... bez ograniczeń
Wódka wyborowa
Piwo beczkowe żywiec
Białe półwytrawne francuskie wino Chardonnay
Czerwony półwytrawny francuski Merlot
Whisky
Koktajle alkoholowe ... bez ograniczeń:
Mojito
Gin + Tonic
Blue Lagoon
Zakąski w formie szwedzkich stołów:
Pate z gęsiny z morelami
Schab pieczony z wędzoną kiełbasą
Wieprzowina z pikantną papryką i mango
Cielęcina z tuńczykiem i kaparami
Carpaciio z korzennego śledzia z wędzonymi śliwkami
Łosoś marynowany w koniaku i żurawinie
Pstrąg w cytrynie i zielonym pieprzu
Tarta z grillowanymi warzywami i gorgonzolą
Mufinki ziołowe z suszonymi pomidorami
Terina ze szpinaku , jajka przepiórcze
Pomidory Config ser cheddar
Pierożki z łososiem
Sałatki
Sałata z mozzarelli, pomidory ,orzechy, oliwki, suszona Parma, aromatyczna bazylia
Sałatka z bawarska z jajkiem przepiórczym
Sałata z szpinakiem, gorgonzola, marynowane karczochy,
Sosy, dressingi
Pieczywo smakowe, masło
Ok 23.00 tradycyjne losowanie cennych nagród
Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:
Woda mineralna /gazowana, niegazowana/ podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy, Pepsi, 7up, Tonic
Kawa i herbata z dodatkami
Godzina 00.00 dnia 01.01.2016 roku
Powitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego i zimnymi ogniami
Ok 24.00 - dania na ciepło w formie szwedzkiego stołu:
Żurek na zakwasie z dodatkiem pachnących kiełbas
Podudzie kurczaka marynowane w sambalu
Peperonada z pomidorami i bazylią
Wołowina duszona po Burgundzku
Gnacchi ze szpinakiem i parmezanem
Ziemniaki zapiekane z boczkiem
Desery podane w formie szwedzkiego stołu:
Pudding waniliowy z malinami
Muffiny czekoladowe
Sernik z mandarynką
Tiramisu
Rezerwacja miejsc.
501-789-889