stat
Impreza już się odbyła

Impreza Sylwestrowa Przy Plaży

Zapraszamy wszystkich do dobrej zabawy w rytmach lat 80, 90 oraz współczesnych z DJ SKADI.

Menu Sylwestrowe 2021 / 2022

Zupa serwowana każdemu z gości indywidualnie do stołu:
Zimowy krem z batatów z płatkami cukinii

Danie główne serwowane każdemu z gości indywidualnie do stołu:
Pieczony Sandacz w ziołach na sosie kaparowym i ziołowym masłem
warzywa korzeniowe i pieczony ziemniak

Deser podany w formie szwedzkiego stołu:
Mus mango malina
Sernik Oreo z owocami w kieliszku
Mus czekoladowy z chilli i malinami w kieliszku
oraz pieczone ciasta

Szwedzki stół z przekąskami:
Terrina z sarny otulona plastrami boczku
Rolowana karkówka szpikowana czosnkiem i pepperonii
Galantyna drobiowa z szpinakiem, oliwkami i serem feta
Rolada z polskiej kaczki z wątróbką i bakaliami
Pasztet z dzika z owocami lasu i żurawiną
Śledzik w pomidorach z chili
Pomorski Śledzik w śmietanie z rajskim jabłkiem
Majoneziki z pstrąga zroszone delikatną cytrynową galaretką
Terrina z białych ryb morskich otulona plastrami wędzonego łososia
Humus paprykowo- pomidorowy
Warzywny pasztet z kawałkami sera tofu
Humus ziołowy z kawałkami pieczonego buraka

Sałatki
Pomorska sałatka z wędzoną wołowiną i marynowaną gruszką
Kompozycja świeżych sałat z pieczonymi karczochami i grillowanym serem halloumi

Dodatki:
Pieczywo mieszane, marynaty, masło

Staropolskie niezapomniane przysmaki:
Wędliny, szynki i kiełbasy wiejskie, wędzone wg staropolskiego przepisu
Domowy smalczyk z jabłkiem i cebulką, ogórki kwaszone

Alkohole w Open Barach bez ograniczeń:
Wódka wyborowa
Białe wino Hazy View Chenin Blanc z RPA
Czerwone wino Hazy View Pinotage z RPA
Whisky Johnnie Walker Red Lable
Piwa regionalne

Koktajle alkoholowe bez ograniczeń:
Gin + Tonic
Mojito
Cuba Libre
Aperol Spritz

Napoje zimne i ciepłe serwowane bez ograniczeń:
Woda mineralna/gazowana, niegazowana/podawana z mięta i cytryną
Soki owocowe: pomarańczowy i jabłkowy,
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda 7up, Tonic
Kawa z ekspresów ciśnieniowych
Herbata w 3 smakach
Dodatki do ciepłych napoi

Ok. 23.00 TRADYCYJNE LOSOWANIE TRZECH NAGRÓD
Godzina 00.00 dnia 01.01.2022 roku

Powitanie Nowego Roku z kieliszkiem wina musującego.

Ok. godziny 24:00
Dania na ciepło podane w formie szwedzkiego stołu:
Rozgrzewająca zupa:

Tradycyjny polski żurek z białą kiełbasą i grzybami

Kwartet ciepłych dań, czyli ciepła kolacja w nocy:
Karczek z dzika w sosie jałowcowym
Warzywne gołąbki z soczewicą w sosie pomidorowym
Sakiewki drobiowe z szynką, porem i serem pleśniowym
Dorsz na sosie porowym/ sosie ziołowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Kopytka podsmażone na maśle
Warzywne Ratatouille

Zakończenie imprezy godz. 4:00.

Biorąc pod uwagę panujące obostrzenia podejmiemy decyzję o wprowadzeniu wymogu pełnego zaszczepienia, posiadania statusu ozdrowieńca lub negatywnego wyniku testu na obecność przeciwciał anty-SARS-CoV-2 dla osób zainteresowanych zakupem biletów.


Serdecznie zapraszam!
Tomasz Gross
Tel.: +48 501 789 889
email: t.gross@restauracjanadpotokiem.pl

Informacja o biletach

  • Kontakt
    58 340-89-29
*cena za osobę.

Rezerwacja miejsc: Tomek Gross tel.: 501 789 889
t.gross@restauracjanadpotokiem.pl

Opinie

Walczymy z przemocą słowną

Kasujemy opinie obraźliwe i nie na temat

Twoja opinia

Dodaj opinię

Odpowiedz

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.