stat
Impreza już się odbyła

Hotton Hotel Szalony Sylwester (5 opinii)

Impreza sylwestrowa

Zwariowana Noc! Profesjonalna konferansjerka zapewni wspaniałą zabawę przenosząc Państwa w klimat lat 70, 80 i 90 na jednej z Sal, jednocześnie zapewniając gorącą współczesną muzykę na drugiej Sali.

Fantastyczne Menu
Wykwintna kolacja serwowana oraz różnorodne i obfite bufety do samego rana.

Bogate Open Bary
czyli różnorodne alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach bez limitu oraz wódka dodatkowo serwowana na stoły dla każdej pary.

Sylwestrowe atrakcje:
- Zabawa na dwóch poziomach Hotelu
- Konkursy z nagrodami dla Pań i Panów
- Turniej gry w kręgle w Bowling Club.
Nagroda główna: pobyt trzydniowy dla dwóch osób w Apartamencie wraz z wyżywieniem i atrakcjami.

Taka wykwintna i pełna atrakcji noc
Tylko 290 zł/osoba

Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z Brunchem Noworocznym do godz. 14.00: 219zł / doba

Rozpoczęcie Balu - godz. 20.00

Aperitif na powitanie - Blue Lagoon

Menu sylwestrowe

Dania serwowane
Przystawka
Terrina z królika podana na galaretce
z madery z sosem musztardowo-miodowym
Zupa
Krem z czerwonej soczewicy podany
z wędzoną krewetką
Danie Główne
Chrupiąca polędwiczka nadziana musem ze strusia
na sosie imbirowo - pieprzowym serwowana z
pieczonymi warzywami i zapiekanymi ziemniakami ziołowymi
Deser
Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym

Open Bary - bez limitu!
Wódka Wyborowa, Bols, Martini Dry,
Gin Seagrams, Wina włoskie, chilijskie czerwone i białe,
Wina deserowe, piwo z beczki, soki owocowe, napoje gazowane,
woda, kawa, herbata. O godz. 24:00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.

Bufet zimny
Świeże ostrygi na lodzie
Szczupak faszerowany
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami
Filet z matiasa na marynowanych grzybkach
Sałatka z rukoli z wędzonymi małżami i sercami karczoch
Kompozycja sałat z combrem z jelenia i figami, na sosem jeżynowym
Sałatka Jalapeno - Mexiana
Pieczony rostbef w musztardzie francuskiej
Płatki pieczonego schabu z dzika na liściach rukoli , z parmezanem
Roladka drobiowa z orzeszkami Pini
Marynaty i pikle
Masło,pieczywo mieszane
Sosy do zakąsek i sałatek

Bufet gorący
Pieczona cielęcina na smardzach duszonych w porto z dodatkiem warzyw
Fileciki z halibuta na sosie szafranowo-kokosowym
Kasza perłowa w ziołach
Ziemniaki opiekane

Bufet deserowy
Trufle czekoladowe w towarzystwie ciasteczek tortowych,
Panna cotta malinowa,
Ciasteczka koktajlowe

Hotton Hotel, ul. Św. Piotra 8
Gdynia Centrum
Tel:58 760 58 00, 889 008 008
marketing@hotton.pl, hotton@hotton.pl
www.hotton.pl

Serdecznie zapraszamy



Opinie (5) 1 zablokowana

  • od kiedy to brunch jest o 14:00?

    14:00 to czas na lunch a nie brunch, ktoś tu myli słowa..lub chce być modny używając słów, których etymologia nie jest mu znana..

    • 0 0

  • drogo

    nocleg , okazja 219 / zł za dobę ? wątpliwa okazja

    • 0 0

  • dobra zabawa

    ten brunch jest do godz. 14.00 a nie o 14.00, wiec chyba od rana do 14.00....będzie ok.
    raz tam byłam na sylwestra było smacznie i ładnie. myzyka ok. wszystkiego w bród do rana. chyba znowu spróbujemy.
    ania

    • 0 0

  • sprzedano

    Chcialam być ale podobno nie ma juz miejsc, a robią na dwóch piętrach na dużo ludzi. Nie możemy poszerzyć sal- tak powiedziano mi....
    ciekawe dlaczego gdzie indziej są a tam nie ma już miejsc..
    niech się cmoką, pójdziemy gdzie indziej.
    arleta

    • 0 0

  • tylko Hotton

    Bawiliśmy się w Hottonie dwa lata z rzędu i w tym roku też idziemy :)
    Tylko droga Pani Arleto - bilety wykupiliśmy na początku listopada. Tam co roku jest ten problem, że miejsc brak.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Imprezy Sylwestrowe
Zobacz Wszystkie

Katalog.trojmiasto.pl

Forum - Sylwester 2023/2024

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na sylwestrowy wieczór.