Przywitaj nowy rok na sopockiej plaży w restauracji White Marlian. Wyjątkowa golden night dla wyjątkowych ludzi. Czekają na państwa Dance floor, live cooking, dekoracje, muzyka na żywo oraz powitanie nowego roku na plaży.
Oferta
Welcome drink & finger food
Live cooking:
ostrygi
otwierane na miejscu i podane na suchym lodzie
risotto
in forma di grana
risotto z leśnymi grzybami przyrządzane w 30-kilogramowym kręgu sera parmigiano
krewetki
tygrysie przygotowane w sosie buerre blanc
ryby
pieczone w całości
organiczny łosoś jurajski i ekologiczny jesiotr syberyjski
rostbef
grillowany w całości
sezonowany polski rostbef z pniew
kuchnia chińska
krewetki wasabi / pikantny kurczak z orzeszkami / wołowina w sosie ostrygowym
bufet z zimnymi przekąskami
tatar wołowy / ryby wędzone / deska serów i wędlin / i wiele innych
candy bar
torty / bezy / trufle / domowe lody
w bufetach uwzględniamy dania wegetariańskie, wegańskie oraz bez glutenu i laktozy
Strefy
VIP
na tarasie zimowym na plaży w bezpośrednim sąsiedztwie morza - 1000 zł / osoba
Common table
miejsca na tarasie zimowym na plaży z widokiem na molo - 650 zł / osoba
Lounge sofa
miejsca na antresoli nad dance floorem z widokiem na plażę - 750 zł / osoba
Cocktail table
miejsca przy stolikach koktajlowych - 450 zł / osoba
Napoje, wino oraz alkohol zamawiane i płatne u obsługi.
Dress code
złoto / biel / beż / cekiny
zakończenie imprezy
4:00
Wszelkie pytania i rezerwacje:
Kasia Chrzanowska
event manager
e-mail: restauracja@whitemarlin.Pl
tel: 792 203 496
Welcome drink & finger food
koncerty w Trójmieście
Live cooking:
ostrygi
otwierane na miejscu i podane na suchym lodzie
risotto
in forma di grana
risotto z leśnymi grzybami przyrządzane w 30-kilogramowym kręgu sera parmigiano
krewetki
tygrysie przygotowane w sosie buerre blanc
ryby
pieczone w całości
organiczny łosoś jurajski i ekologiczny jesiotr syberyjski
rostbef
grillowany w całości
sezonowany polski rostbef z pniew
kuchnia chińska
krewetki wasabi / pikantny kurczak z orzeszkami / wołowina w sosie ostrygowym
bufet z zimnymi przekąskami
tatar wołowy / ryby wędzone / deska serów i wędlin / i wiele innych
candy bar
torty / bezy / trufle / domowe lody
w bufetach uwzględniamy dania wegetariańskie, wegańskie oraz bez glutenu i laktozy
Strefy
VIP
na tarasie zimowym na plaży w bezpośrednim sąsiedztwie morza - 1000 zł / osoba
Common table
miejsca na tarasie zimowym na plaży z widokiem na molo - 650 zł / osoba
Lounge sofa
miejsca na antresoli nad dance floorem z widokiem na plażę - 750 zł / osoba
Cocktail table
miejsca przy stolikach koktajlowych - 450 zł / osoba
Napoje, wino oraz alkohol zamawiane i płatne u obsługi.
Dress code
złoto / biel / beż / cekiny
zakończenie imprezy
4:00
Wszelkie pytania i rezerwacje:
Kasia Chrzanowska
event manager
e-mail: restauracja@whitemarlin.Pl
tel: 792 203 496