Serdecznie zapraszamy do przywitanie Nowego 2015 Roku we francuskim stylu.
Menu Kolacji Sylwestrowej zostało przygotowane przez Dominique Chesnais, francuskiego szefa kuchni.
Aperitif:
Kir Royal z amuse-bouches
Przystawka zimna:
Blinis gryczane z łososiem wędzonym, sos śmietanowy aromatyzowany wódką i koprem
Przystawka ciepła:
Foie gras podawana na ciepło z karmelizowanymi burakami i jabłkami
Danie główne:
Pierś z perliczki z kasztanami
Deser:
Gruszka w winie w polewie czekoladowej i lody waniliowe
Cena 145 zł/ os.
Prosimy o rezerwację pod numerem telefonu: (58) 765-11-12 lub adresem mailowym: biuro@alafrancaise.pl
À bientôt pour célébrer le nouvel an à la française!
Aperitif:
Kir Royal z amuse-bouches
Przystawka zimna:
Blinis gryczane z łososiem wędzonym, sos śmietanowy aromatyzowany wódką i koprem
Przystawka ciepła:
Foie gras podawana na ciepło z karmelizowanymi burakami i jabłkami
Danie główne:
Pierś z perliczki z kasztanami
Deser:
Gruszka w winie w polewie czekoladowej i lody waniliowe
Cena 145 zł/ os.
Prosimy o rezerwację pod numerem telefonu: (58) 765-11-12 lub adresem mailowym: biuro@alafrancaise.pl
À bientôt pour célébrer le nouvel an à la française!