stat

Dalekomorski Sylwester 2018

Bal Sylwestrowy

Dalekomorski Sylwester czyli rozrywkowa i kulinarna wyprawa przez morza i oceany do miejsc pełnych smaku i poruszającej, tanecznej muzyki dobrze znanej i lubianej.



Podczas DALEKOMORSKIEGO SYLWESTRA:
- DOPŁYNIEMY DO LAGUNY PRZYSMAKÓW NA WYŚMIENITĄ UCZTĘ KULINARNĄ INSPIROWANĄ POTRWAMI Z NAJDALSZYCH ZAKĄTKÓW ŚWIATA,
- WPŁYNIEMY NA OCEAN MUZYCZNYCH SZLAGIERÓW GRANYCH PRZEZ DJ'A "POSEJDONA",
- PRZEPŁYNIEMY MORZE EKSCYTUJĄCYCH KONKURSÓW Z NAGRODAMI,
- ZAWINIEMY DO PORTÓW Z OPEN BARAMI - BEZ LIMITU.

POBIERZ OFERTĘ

BILETY W DWÓCH WARIANTACH:
WYPRAWA MORSKA - 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami - bez limitu.
WYPRAWA OCEANICZNA - 620,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami - bez limitu. Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym, Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.

PRZEWIDZIANE ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA PODRÓŻNIKÓW, KTÓRZY PRZEKONAJĄ PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH - informacja w hotelowej recepcji.

Dalekomorski rejs rozpoczynamy o godzinie 20:00. Mile widziane stroje wieczorowe.

WELCOME DRINK:

Perła Karaibów: Rum / sweet&sour / Cydr /mięta

MENU
PRZYSTAWKA:
Wędzona pierś z kaczki z imbirową glazurą, żurawinową galaretką z brandy i marynowanym jabłkiemowocowy.
ZUPA:
Krem z pieczonej dyni z pomarańczami, palonym masłem i ravioli borowikowym
DANIE GŁÓWNE:
Łosoś w miodzie i musztardzie francuskiej na puree z pieczonego selera, kasztanów i chrzanu, cytrynowy bulgur z owocami morza i smażony groszek cukrowy
SŁODKA LAGUNA DESEROWA:
Różnorodne ciasta bankietowe
Kolumbijski krem kawowy z pralinami
Orzechowa panna cotta z malinami
Kataloński pudding pomarańczowy z czekoladą, bezą i słonym karmelem
SPECJAŁY Z RÓŻNYCH KONTYNENTÓW
BUFET ZIMNY:
Rostbef po angielsku z ogórkowym aioli
Deska włoskich serów i wędlin
Indyk faszerowany szpinakiem i mozzarellą
Wędzona karkówka z grzybami i zielonym pieprzem
Rolada cielęca z suszonymi pomidorami i oliwkami
Sałatka z pikantną wołowiną, kiełkami, fasolką i orzechami
Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem
Marokańska sałatka z pieczonym bakłażanem, granatem i miętą
Wędzony na gorąco łosoś z jogurtem greckim, pumperniklem i rzodkiewką
Sandacz w galarecie z duszonymi kurkami i krewetkami
Matias z awokado, wasabi i glonami nori
Meksykańska tortilla z papryką, pstrągiem marynowanym i pomidorami
Wybór sosów i dipów, ogórki konserwowe
Marynowane grzybki, oliwki, cebulki
Świeżo wypiekane bułki, bagietki i chleby
Masło smakowe, oliwy smakowe
BUFET GORĄCY:
Orientalny rosół z grzybami mun, pak choy i makaronem ryżowym
Dorsz atlantycki z zielonymi warzywami w sosie mango
Halibut z salsą ogórkowo pomidorową
Teksański mostek wołowy glazurowany sosem barbecue i whisky
Grillowana polędwiczka po burgundzku z pieczoną marchewką
Marynowany filet z kurczaka w sosie satay z limonkami i kolendrą
Smażone ziemniaki z papryką, czosnkiem i rozmarynem
Cukinia zapiekana z grzybami, porem i mozzarellą

TOAST NOWOROCZNY: Hiszpańskie Wino musujące

OPEN BAR
NAPOJE ALKOHOLOWE:
WÓDKA: Polska wódka
BRANDY: Francuskie Brandy
VERMOUTH/APERITIF: Włoskie wermuty / Włoski aperitif
RUM: Karaibskie Rumy
GIN: Brytyjski i amerykański Gin
WHISKY: Wybór szkockiej whisky
PIWO: Polskie piwo regionalne
WINO I CYDRY: Włoskie wina / Polski Cydr
NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Pepsi, 7up, Schweppes, Woda gazowana,
Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Sok porzeczka, Sok grejpfrutowy.

ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia

REZERWACJA:
sylwester@nadmorski.pl
T: +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47

 

Informacja o biletach

WYPRAWA MORSKA – 450,- zł/os. (Bal Sylwestrowy)
WYPRAWA OCEANICZNA – 620,- zł/os. (Bal Sylwestrowy z noclegiem)

Szampański Bal Sylwestrowy 2018/2019

gru 31

poniedziałek, godz. 20:00 - 3:00

Gdańsk,
bilety 240 zł

Bal Sylwestrowy 2018/2019

gru 31

poniedziałek, godz. 20:00

bilety 700 zł

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij