stat
Impreza już się odbyła

Czar Sopockich Nocy

Impreza sylwestrowa

Kolacja sylwestrowa

W ten wyjątkowy wieczór zaprosimy Państwa do inspirującej podróży w czasie, kiedy to noce w Sopocie rozbrzmiewały muzyką stylowych lat 30-tych, roztańczonych lat 60-tych i niezapomnianych hitów lat 70/80.

Rodzinna Niedziela za Miastem

w każdą niedzielę (do 14.04), godz. 13:00 - 17:00

Pomlewo,
bilety 79 zł
ulgowy 40 zł


W połączeniu ze smakami czasów minionych i obecnych to sylwestrowa mieszanka gwarantująca wyśmienitą zabawę do białego rana...

W ofercie:
Wykwintna kolacja serwowana
Bufet od godz. 22.00
Open bar alkoholi i  napoi
Oprawa muzyczna - DJ

Cena: 500 zł / osoba

 
Menu
 
Przystawka:
Carpaccio cielęce podane z pieczonymi kasztanami, dressingiem chrzanowym i olejem z dzikiej róży

Zupa:
Aksamitny krem z palonej brukwi i gruszek z olejem z czarnuszki

Danie główne:
Polik wołowy podany na purée z pieczonego kalafiora ze smażoną brukselką, pastą z czerwonych owoców i sosem demi-glace.

Lub
Stek z łososia podany z tartą porowo-ziemniaczaną, burakami w miodzie gryczanym i sosem beurre blanc.

Deser:
Tort Sachera podany z konfiturą z moreli, pudrem z czekolady, coulis z malin i kruszonką maślaną.

Open bar:
Wino białe i czerwone * Wódka * Piwo * Whisky * Gin * Martini * Napoje bezalkoholowe i gorące

Kieliszek wina musującego Cava o północy
 
Bufet od godz. 22.00:

Przekąski:
Plastry marynowanej wołowiny z piklowanymi burakami, kozim serem i prażonymi orzechami
Schab cielęcy nadziewany wędzoną śliwką z sosem musztardowym
Konfitowany boczek wieprzowy aromatyzowany miodem i goździkami podany z kwaśną żurawiną
Plastry dzikiego łososia marynowanego w rumie i kruszonym jałowcu
Śledź holenderski marynowany w wiśniach i śliwowicy podany z kwaśną śmietaną i koprem
Sałatka z czarnej rzepy,  rzodkiewki, daktyli i orzechów laskowych z dressingiem miodowo-pomarańczowym
Sałatka z rwaną wieprzowiną, burakami, suszoną morelą i granatem podana z olejem lnianym i serem gorgonzola.

Dania gorące:
Polędwica z dorsza podana z sosem kurkowym i siekanym szczypiorkiem
Sztufada wołowa nadziewana czosnkiem i wędzoną słoniną podana z sosem pieczeniowym
Eskalopki cielęce duszone w sosie śmietanowo-musztardowym
Purée ziemniaczane z pieczonym czosnkiem i oliwą truflową
Grillowana polenta kukurydziana z palonym masłem i parmezanem
Ratatouille warzywne z malinowymi pomidorami i tymiankiem cytrynowym

Desery:
Strudel z szarej renety  z gotowanymi rodzynkami w czerwonym winie i orzechami macadamia
Czekoladowiec z kremem mascarpone, chałwą i pistacjami
Tort bezowy z kremem kawowym i toffi
Mus z białej czekolady z imbirowym ciastkiem
 
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, restauracja@hotelrezydent.com.pl
Dodaj zdjęcie

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij
Imprezy Sylwestrowe
Zobacz Wszystkie

Forum Nadal brak pomysłu na Sylwestra?

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na sylwestrowy wieczór.