Podobne wydarzenia
niedziela
Gdańsk,
Hotel Almond Business & SPA
wtorek, godz. 17:00, 20:30
Gdańsk,
Filharmonia Bałtycka
ZAPRASZAMY NA BAL SYLWESTROWY
CARNIVAL FOREVER
W HOTELU VILLA EVA
2017/2018
W Villa Eva, naszą misją jest tworzenie najwyższej jakości kuchni polskiej, nie zapominając o najnowszych trendach kulinarnych.
Tym razem, po raz kolejny zapraszamy na wspaniały Bal Sylwestrowy.
Naszych gości podejmujemy już od godziny 20.00-tej. Wyszukane menu, wiele niespodzianek oraz prowadzący wodzireje gwarantują zabawę na najwyższym poziomie.
O północy pokazy sztucznych ogni dodatkowo uświetnią atmosferę Nocy Sylwestrowej.
Wyjątkowe położenie Hotelu Villa Eva, na skraju Parku Krajobrazowego, a zarazem w centrum miasta są dodatkowym atutem naszej oferty, chociażby ze względów komunikacyjnych.
MENU
CARNIVAL FOREVER
31.12.2017
Godz. 20.00
Powitanie Gości kieliszkiem Kir Royal.
Przystawka serwowana
Kolorowa terrina z przepiórki z grzanką i konfiturą z czerwonej cebulki.
Przystawka gorąca
Placuszki z piżmowej dyni, z borowikami z patelni .
Danie główne
Faszerowana polska gęś z truflami, pieczonymi batatami,
a do tego buraczki w malinach i owocowe musy.
Po daniu głównym
Orzeźwiający sorbet z limonki.
Na deser
Daquise z szafranem i pomarańczami z likierem Grand Marnier.
Po kolacji podamy Państwu również patery przekąsek.
Na zimno:
Rolada z kuropatwy z rodzynkami w szynce parmeńskiej.
Terrina z bażanta z morelami.
Pasztet z jelenia z suszonymi owocami w krupniku.
Roladki z cielęciny z kozim serem i włoskimi orzechami.
Fileciki matiasów na carpaccio z buraków z dipem chrzanowym.
Fileciki matiasów na carpaccio ze złotej renety.
Królewska krewetka na guacamole.
Sałatka z owocami, holenderskimi serami i sosem
jogurtowo - ziołowym.
Owoce.
Orzechy.
Marynowane borowiki i maślaki.
Sosy:
Cumberland
Ćwikła z chrzanem
Około godziny 1.00 w nocy:
Tradycyjne kołduny w rosole.
Napoje:
W cenie menu są również napoje i alkohole:
Woda mineralna
Coca-Cola
Kawa lub herbata
Wódka Platynowa
Francuskie wino czerwone i białe
O 24.00 wznosimy toast Noworoczny.
Cena menu na osobę - 350 PLN
Do hucznej zabawy zachęcać nas będzie wyśmienita grupa wodzirejów z Poznania.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wyjątkowym Balu.
Ewa i Tadeusz Kulczyccy
CARNIVAL FOREVER
W HOTELU VILLA EVA
2017/2018
W Villa Eva, naszą misją jest tworzenie najwyższej jakości kuchni polskiej, nie zapominając o najnowszych trendach kulinarnych.
Tym razem, po raz kolejny zapraszamy na wspaniały Bal Sylwestrowy.
Naszych gości podejmujemy już od godziny 20.00-tej. Wyszukane menu, wiele niespodzianek oraz prowadzący wodzireje gwarantują zabawę na najwyższym poziomie.
O północy pokazy sztucznych ogni dodatkowo uświetnią atmosferę Nocy Sylwestrowej.
Wyjątkowe położenie Hotelu Villa Eva, na skraju Parku Krajobrazowego, a zarazem w centrum miasta są dodatkowym atutem naszej oferty, chociażby ze względów komunikacyjnych.
MENU
CARNIVAL FOREVER
31.12.2017
Godz. 20.00
Powitanie Gości kieliszkiem Kir Royal.
Przystawka serwowana
Kolorowa terrina z przepiórki z grzanką i konfiturą z czerwonej cebulki.
Przystawka gorąca
Placuszki z piżmowej dyni, z borowikami z patelni .
Danie główne
Faszerowana polska gęś z truflami, pieczonymi batatami,
a do tego buraczki w malinach i owocowe musy.
Po daniu głównym
Orzeźwiający sorbet z limonki.
Na deser
Daquise z szafranem i pomarańczami z likierem Grand Marnier.
Po kolacji podamy Państwu również patery przekąsek.
Na zimno:
Rolada z kuropatwy z rodzynkami w szynce parmeńskiej.
Terrina z bażanta z morelami.
Pasztet z jelenia z suszonymi owocami w krupniku.
Roladki z cielęciny z kozim serem i włoskimi orzechami.
Fileciki matiasów na carpaccio z buraków z dipem chrzanowym.
Fileciki matiasów na carpaccio ze złotej renety.
Królewska krewetka na guacamole.
Sałatka z owocami, holenderskimi serami i sosem
jogurtowo - ziołowym.
Owoce.
Orzechy.
Marynowane borowiki i maślaki.
Sosy:
Cumberland
Ćwikła z chrzanem
Około godziny 1.00 w nocy:
Tradycyjne kołduny w rosole.
Napoje:
W cenie menu są również napoje i alkohole:
Woda mineralna
Coca-Cola
Kawa lub herbata
Wódka Platynowa
Francuskie wino czerwone i białe
O 24.00 wznosimy toast Noworoczny.
Cena menu na osobę - 350 PLN
Do hucznej zabawy zachęcać nas będzie wyśmienita grupa wodzirejów z Poznania.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym wyjątkowym Balu.
Ewa i Tadeusz Kulczyccy