stat
Impreza już się odbyła

Bal kapitański (1 opinia)

Bal Sylwestrowy

Nadmorski Sylwester 2017 "Bal Kapitański", czyli zabawa na pokładzie "4-gwiazdkowego Hotelu Pasażerskiego" przy morskiej nucie i żeglugowej kuchni. Bawmy się razem podczas kursu na Nowy Rok 2018!

Kapitan zapewnia pasażerom:
POKŁAD TANECZNY:
- Zabawa do białego rana przy muzyce na fali - DJ " WILK MORSKI",
- Kapitalne konkursy.

POKŁAD RESTAURACYJNY:
- Wyśmienita uczta kulinarna w kapitańskiej mesie,
- Splendor OPEN BARÓW - bez limitu.

Aby wyruszyć w ten rejs należy nabyć kartę pokładową, wybraną spośród dwóch wariantów:

KARTA POKŁADOWA + KAJUTA - 620,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami. Pobyt z noclegiem w pokoju 2-osobowym, Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.

KARTA POKŁADOWA - 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami bez limitu.

ZNIŻKI DLA PASAŻERÓW: Grupowe karty pokładowe - informacja w recepcyjnej kasie.

Wyruszamy z "Nadmorskiego portu" o godz. 20:00. Mile widziane stroje wieczorowe.

WELCOME DRINK: 10 w skali Beauforta: Ciemny Rum & Ginger Ale & sok z limonki.
MENU SERWOWANE:
Przystawka:
Terrina z wędzonego pstrąga z purée z pieczonych buraków i borowikowe ciastko maślane.
Zupa:Krem z topinamburu i gruszek z wędzonym twarogiem.
Danie główne: Schab z mlecznej cielęciny z kremowym sosem marsala na purée z groszku z niedźwiedzim gnocchi, palonym porem i jarmużem.
Bufet deserowy: Tarta czekoladowa z chili, Kokosowa tapioka z mango, Mus tiramisu z kandyzowaną pomarańczą i sosem orzechowym, Wybór ciast bankietowych, Kosz owocowy.
MENU BUFETY:
Bufet zimny:
Szczupak faszerowany z wędzonym węgorzem, Rillette z dorsza z koperkowym crème fraîche, Gravlax z gryczanymi blinami, Śledź marynowany z grzybami, pieprzem i jabłkiem, Szkocki rostbef z Angusa ze szparagami i szalotką,
Podwędzana polędwiczka z konfiturą z pigwy, Pâté z królika i dzika z pieczonymi oliwkami, Wytrawne ptysie z foie gras i śliwką, Sałatka bulgur z awokado, mozzarellą i cytrusami, Sałatka z grillowanymi krewetkami, pomidorkami koktajlowymi i kolorową papryką, Francuska sałatka z kurczakiem, winogronami, orzechami włoskimi i jogurtem, Marynaty, Wybór pieczywa.
Bufet gorący: Krem dyniowy z kasztanami i rydzami, Jagnięce szaszłyki z miętą i sosem rozmarynowym, Żebra wołowe z czekoladą i pieczoną marchewką z tymiankiem, Pieczony kurczak kukurydziany glazurowany pomarańczami z karmelizowaną cykorią, Karczek z jelenia w potrawce żubrowej z grzybami, Łosoś pacyficzny na duszonej fasolce z małżami i sosem ostrygowym, Tortilla z warzywami, czerwoną fasolą i cheddarem, Zasmażamy ryż jaśminowy z kolorowymi warzywami.
OPEN BAR
WÓDKA:
Wyborowa, Żubrówka, Gorzka Żołądkowa. BRANDY: Stock Brandy V.S.O.P.
VERMOUTH/APERITIF: Martini Bianco/Extra Dry/Rosso, Campari. RUM: Rum Captain Morgan. GIN: Gin Seagram's. WHISKY: Old Smuggler Whisky, Ballantine's Whisky.
PIWO: Piwo beczkowe Kasztelan i regionalne piwo butelkowe.
WINO: Wino domowe białe/czerwone, Cydr.
NAPOJE GAZOWANE I SOKI: Pepsi, 7up, Schweppes, Woda gazowana, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Sok porzeczka, Sok grejpfrutowy.

O PÓŁNOCY NOWOROCZNY TOAST: wino musujące: Cava

ZAPRASZAMY
REZERWACJA / SZCZEGÓŁOWA INFORMACJA:

+48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 68

Opinie (1)

  • Sylwester 2016/2017

    Poprzedni Sylwester w Hotelu Nadmorskim nie za specjalny. O ile open bar i jedzonko całkiem dobre, to muzyka i DJ TRAGEDIA. Po drugiej godzinie, miałam wrażenie, że celem DJa było zniechęcenie wszystkich uczestników, co chyba się udało, bo o trzeciej nie było praktycznie już nikogo na parkiecie.

    • 1 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Imprezy Sylwestrowe
Zobacz Wszystkie

Katalog.trojmiasto.pl

Forum - Sylwester 2023/2024

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na sylwestrowy wieczór.