MUZYKA NA ŻYWO I KONKURSY Z NAGRODAMI
Kremowa zupa z serów pleśniowych. Podana z pierożkami faszerowanymi pieczoną kaczką.
II DANIA GŁÓWNE
1. Filet z tilapii na sosie śmietanowo-porowym z ryżem
2. Udko z kury nadziewane szpinakiem i pomidorami. Serwowane z sosem ziołowym
oraz opiekanymi ziemniakami.
+ zestaw surówek ze świeżych warzyw
III DESER
Bufet ciast
Tort sylwestrowy około północy
IV PRZEKĄSKI ZIMNE(w formie bufetu)
1.Tatar ze śledzia z pomidorami i aromatyzowanym sosem koperkowym
2.Różyczki łososia nadziewane ziołowym twarożkiem
3.Galantyna z kury nadziewana farszem z papryki
4.Pasztet myśliwski z leśnymi grzybami
5.Polędwiczki z warchlaka faszerowane wędzonymi śliwkami w otoczce wędzonego boczku
6.Karczek wieprzowy w marynacie majerankowo-czosnkowej
7.Sałatka z kruchych sałat i filetów z piersi perliczki z vinagrette ziołowym
8.Sałatka z pomidorów przekładanych plastrami mozzarelli z sosem bazyliowym
9.Warzywa marynowane
10.Sosy zimne oraz pieczywo i masło
VI PO PÓŁNOCY
1. Barszcz czerwony
2. Pieczona szynka wieprzowa. Podana z sosem pieprzowym i wiejskim chlebem
DLA KAŻDEGO :
Lampka szampana o północy.
Kawa i herbata oraz soki owocowe bez limitu spożycia.
Przy rezerwacji stolika dla 4 osób - 0,5l wódki gratis.
Pokaz fajerwerków o północy
Rezerwacja stolików - tel.731 400 402