Hotel Dal w Gdańsku zaprasza na Bal Sylwestrowy.
Czas trwania: 20:00 - 04:00
Forma podawania dań: serwowane do stołu
Obsługa muzyczna: DJ. Sławek Bieniek
DANIE NA CIEPŁO
Chrupiąca pierś z gęsi z aromatycznymi jabłuszkami podana na glazurowanych plastrach buraków z pieczonymi ziemniaczkami.
DESER
Torcik Szwarcwaldzki
Ciasteczka mini
PRZEKĄSKI ZIMNE
Karkówka pachnąca pieprzem i gorczycą
Zawijas drobiowy z grzybami leśnymi
Ogórek faszerowany kozim serem
Śledzik na grzance z piklowaną cebulką
Zimne nóżki
Frykadelki z indyka
Piramidki z pstrąga z sosem chrzanowym
Sałatka cezar
Marynaty: (pieczarki, papryka, ogórek )
Pieczywo, Masło
PÓŹNE DANIE NA CIEPŁO:
Tradycyjny węgierski paprykarz z indyka
NAPOJE
Kawa z expresu, herbata bez ograniczeń
250 ml wódki czystej/osoba
0,7 l wina musującego ( szampan ) dla 4 osób
0,5 l napoju bez gazu/osoba
Koszt zestawu: 260,00 zł brutto/osoba
Forma podawania dań: serwowane do stołu
Obsługa muzyczna: DJ. Sławek Bieniek
DANIE NA CIEPŁO
Chrupiąca pierś z gęsi z aromatycznymi jabłuszkami podana na glazurowanych plastrach buraków z pieczonymi ziemniaczkami.
DESER
Torcik Szwarcwaldzki
Ciasteczka mini
PRZEKĄSKI ZIMNE
Karkówka pachnąca pieprzem i gorczycą
Zawijas drobiowy z grzybami leśnymi
Ogórek faszerowany kozim serem
Śledzik na grzance z piklowaną cebulką
Zimne nóżki
Frykadelki z indyka
Piramidki z pstrąga z sosem chrzanowym
Sałatka cezar
Marynaty: (pieczarki, papryka, ogórek )
Pieczywo, Masło
PÓŹNE DANIE NA CIEPŁO:
Tradycyjny węgierski paprykarz z indyka
NAPOJE
Kawa z expresu, herbata bez ograniczeń
250 ml wódki czystej/osoba
0,7 l wina musującego ( szampan ) dla 4 osób
0,5 l napoju bez gazu/osoba
Koszt zestawu: 260,00 zł brutto/osoba