Bal sylwestrowy
Tanecznym krokiem w Nowy Rok
Powitaj Nowy Rok w samym sercu roztańczonej Gdyni.
Wystrzałowa atmosfera, wyborne menu, zabawa do białego rana
i najlepszy widok na sylwestrowy pokaz fajerwerków.
Zapewniamy
• uroczystą kolację
• przepełnione smakiem bufety zakąskowe i deserowe
• open bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
• zabawę taneczną do białego rana
MENU
Przystawka
Łosoś w cieście francuskim podany na makaronie z cukini w ziołowym winegret z sosem cytrynowym
Zupa
Kremowa zupa z mango z papryczkami chili oraz prażonymi pistacjami
Danie główne
Pierś z kaczki sous vide podana z torcikiem ziemniaczanym, jabłkami z żurawiną oraz sosem jałowcowym
Deser
Krucha beza z kremem kawowym
Bufet deserowy
• Tarty owocowe
• Ciastka koktajlowe
• Musy owocowe z kremem jogurtowym
Bufet zakąskowy
• Polędwiczki wieprzowe pieczone z borowikami
• Pierś z kurczaka faszerowana warzywami oraz serem mozzarella
• Roladki z udek drobiowych z owocami
• Pierś z indyka z ziołami włoskimi
• Wątróbka drobiowa pieczona w szynce parmeńskiej
• Rożki pszenne z kurczakiem oraz sałatką z suszonych pomidorów
• Rolada z łososia z algami morskimi
• Terrina z łososia z krewetkami
Sałatki
• Sałatka z filetami z pstrąga wędzonego oraz grejpfrutem
• Kolorowe sałaty z serem pleśniowym, warzywami oraz chutney gruszkowym
Sosy zimne
• Sos jogurtowo-estragonowy
• Sos pikantny z papryczkami chili
• Dip żurawinowy
Danie gorące w nocy
Zupa kurkowa
Napoje
• Kawa
• Herbata
• Woda mineralna niegazowana
• Soki owocowe
• Napoje gazowane
Alkohole
• Piwo
• Wódka
• Wino białe i czerwone
• Toast noworoczny
Więcej informacji udzieli Dział Gastronomii:
tel. 58 666 29 55, 58 666 29 34
email: h3417-sl1@accor.com
Tanecznym krokiem w Nowy Rok
Powitaj Nowy Rok w samym sercu roztańczonej Gdyni.
Wystrzałowa atmosfera, wyborne menu, zabawa do białego rana
i najlepszy widok na sylwestrowy pokaz fajerwerków.
Zapewniamy
• uroczystą kolację
• przepełnione smakiem bufety zakąskowe i deserowe
• open bar (napoje alkoholowe i bezalkoholowe)
• zabawę taneczną do białego rana
MENU
Przystawka
Łosoś w cieście francuskim podany na makaronie z cukini w ziołowym winegret z sosem cytrynowym
Zupa
Kremowa zupa z mango z papryczkami chili oraz prażonymi pistacjami
Danie główne
Pierś z kaczki sous vide podana z torcikiem ziemniaczanym, jabłkami z żurawiną oraz sosem jałowcowym
Deser
Krucha beza z kremem kawowym
Bufet deserowy
• Tarty owocowe
• Ciastka koktajlowe
• Musy owocowe z kremem jogurtowym
Bufet zakąskowy
• Polędwiczki wieprzowe pieczone z borowikami
• Pierś z kurczaka faszerowana warzywami oraz serem mozzarella
• Roladki z udek drobiowych z owocami
• Pierś z indyka z ziołami włoskimi
• Wątróbka drobiowa pieczona w szynce parmeńskiej
• Rożki pszenne z kurczakiem oraz sałatką z suszonych pomidorów
• Rolada z łososia z algami morskimi
• Terrina z łososia z krewetkami
Sałatki
• Sałatka z filetami z pstrąga wędzonego oraz grejpfrutem
• Kolorowe sałaty z serem pleśniowym, warzywami oraz chutney gruszkowym
Sosy zimne
• Sos jogurtowo-estragonowy
• Sos pikantny z papryczkami chili
• Dip żurawinowy
Danie gorące w nocy
Zupa kurkowa
Napoje
• Kawa
• Herbata
• Woda mineralna niegazowana
• Soki owocowe
• Napoje gazowane
Alkohole
• Piwo
• Wódka
• Wino białe i czerwone
• Toast noworoczny
Więcej informacji udzieli Dział Gastronomii:
tel. 58 666 29 55, 58 666 29 34
email: h3417-sl1@accor.com