stat

Bal Sylwestrowy Black & White Jazz Swing Night

Impreza sylwestrowa

  • sobota - niedziela, 31 grudnia 2022 - 1 stycznia 2023 , godz. 20.00
  • Lokalizacja
  • Bilety
    990
    Kup bilet

Sylwester 2022/2023 - wszystkie imprezy

Bal Sylwestrowy w Grand Pavilion, Radisson Blu, Sopot
Czerń i biel to nie tylko kolorystyka wieczoru czy stylowa aranżacja przestrzeni Grand Pavilion, ale ponadczasowa klasyka, szlachetność i elegancja jaka towarzyszyć będzie tej niezwykłej nocy.

Zabierzemy Cię w wyrafinowaną podróż pełną niecodziennych wrażeń muzycznych, artystycznych oraz kulinarnych. Zadbamy o odpowiednią oprawę, która sylwestrową celebrację wyniesie na wyższy poziom.

Prowadzący
Noc pełną wyjątkowych wrażeń poprowadzi Anna Wendzikowska ceniona dziennikarka i prezenterka telewizyjna
Muzyka na żywo w wykonaniu zespołu Girls Like to Swing  
Trzy charyzmatyczne wokalistki wykonujące najbardziej znane standardy jazzowo swingowe w niestandardowych harmoniach i perfekcyjnie wypracowane brzmienie również własnych aranżacji to uczta dla duszy.
Oprawa DJa
Do nietuzinkowej atmosfery spotkań z piosenką na żywo dodamy trochę muzyki elektronicznej, która doskonale sprawdzi się przy tanecznej nocy.
Taneczne show
Niesamowitym dodatkiem nadającym wieczorowi swojej wyjątkowości będzie występ taneczny, który dopełni atmosferę swingowo-jazzowej nocy.
3 daniowa kolacja serwowana z pairingiem win
Specjalnie skomponowane na tę noc menu przeniesie do świata kulinarnych wrażeń, które dopełnią wina z naszej francuskiej winnicy Château Isolette.
Bufet dań ciepłych oraz zimnych
Profesjonalizm, doświadczenie i kreatywność to główne cechy naszych mistrzów sztuki kulinarnej i cukierników. Z pasją i finezją stworzą zarówno zestaw przekąsek, dań oraz deserów, które będą do dyspozycji Gości przez całą noc.
Bar z szerokim wyborem alkoholi i koktajli
Przez całą noc w barze nieodpłatnie dostępne będą trunki z naszych wytwórni: francuskie wino Château Isolette oraz lokalne piwo rzemieślnicze warzone według gdańskich receptur: Vrest, a także napoje bezalkoholowe oraz kawa i herbata. Szeroki wybór różnorodnych alkoholi z całego świata dostępny będzie za dodatkową opłatą.  
Toast o północy
Niechaj ten wspólnie wypity kieliszek musującego wina będzie dobrym początkiem Nowego Roku 2023, który mamy nadzieję, przyniesie wiele radości, zdrowia i realizacji planów.

Ważne informacje:
Oferta limitowana i bezzwrotna
Wymagana przedpłata 100%
Bal przeznaczony wyłącznie dla osób pełnoletnich
Rozpoczęcie imprezy godz. 20.00
W uzasadnionych przypadkach Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu lub odwołania imprezy

Rezerwacja:
T: +48 58 670 35 35
E: reservations.sopot@radissonblu.com

Black & White Jazz Swing Night Menu

Koktajl powitalny - godzina 20.00
Wino musujące Rose Mary
Tatar wołowy z piklowanymi grzybkami shimei i ogórkiem konserwowym
Ceviche z tuńcyzka z cytrusami, koprem włoskim i kolendrą
Mini brioche z pieczonym burakiem, kozim serem, miodem i rukolą

Kolacja serwowana -  godzina 21.00
Zestaw klasyczny
Terrina z pieczonej kaczki marynowanej w syropie klonowym z foie gras, czarną galaretką jeżynową oraz  musem jabłkowym
Poliki wołowe wolno gotowane z czarną glazurą, purée z pietruszki, sos ostrygowy, pieczoną czarną marchewką, czarną truflą
Torcik Rocher z jagodą i czekoladą

Zestaw wegetariański
Terrina  z pieczonego kalafiora z mlekiem kokosowym, czarnym kawiorem winogronowym i musem z jabłka
Czarne ravioli z truflowym twarogiem z ricotty, puree z pietruszki, czarna trufla(w)
Torcik Rocher z jagodą i czekoladą

Bufety od godz. 22.30  
Bufet zimny
Wołowina pieczona na różowo, tapenada z suszonych pomidorów i czarnymi oliiwkami
Tatar z łososia z kaparami i kwaśną śmietaną
Kruche sałaty z wędzonym halibutem, jajkiem i dresingiem cytrusowo miodowym
Cezar z krewetkami, grzankami i serem grana padano
Sałatka z kaszy kus kus z chrupiącymi warzywami bazylią
Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny
Wybór pieczywa z masłem
Bufet ciepły
Zupa cebulowa z tymiankiem i białym winem
Wołowina po burgundzku
Pęczotto z grzybami i pastą truflową i serem grana padano
Łosoś pieczony z sosem cytrynowym
Kremowa zapiekanka ziemniaczana au gratin

Bufet deserowy
Czarno białe maccaronsy
Pana cotta z czarną jeżyną
Mus z mlecznej czekolady z galaretką crème de cassise
Kurd jagodowy z owocami

Open bar w godzinach 19.00 do 3.00
Wino Château Isolette
Piwo Vrest
Soki owocowe, woda
Kawa, herbata
*Dodatkowa sprzedaż detaliczna alkoholi w barach
Kup bilet
gru 31-1.01

sobota - niedziela, godz. 18:00 - 11:00

bilety 180 zł

Opinie