Restauracja Czardasz po kuchennych rewolucjach z p. Magdą Gessler zaprasza na bal sylwestrowy!
MENU:
DANIA CIEPŁE:
Zupa grzybowa na gęsinie.
Sakiewka wieprzowa na sposób węgierski.
Ziemniak w całości.
Plastry buraka pieczone w miodzie.
DESER:
Tarta dyniowa na słodko.
ZIMNE PRZEKĄSKI (bufet szwedzki):
Karkówka w plastrach szpikowana czosnkiem i pastą paprykową.
Rolada drobiowa nadziewana salami, papryką i pietruszką zieloną.
Rostbef wołowy pieczony podany w chlebie.
Deska wędlin węgierskich.
Pasztet Szefa kuchni.
Carpaccio z łososia.
Śledzie w zalewie octowej.
Sałatka po madziarsku.
Sałatka z pieczonych warzyw.
Węgierskie smarowidło z kminkiem, czosnkiem i pomidorkami.
Pieczywo, masło.
Open bar: napoje gazowane i niegazowane, kawa, herbata, wódka czysta, wino i piwo.
Nowy rok przywitamy lampką szampana.
Po północy pikantny węgierski bogracz wg przepisu p. Magdy Gessler!