Mamy ogromny zaszczyt zaprosić Was na ekskluzywny Bal Sylwestrowy. Specjalnie dla Was, naszych cudownych gości, szykujemy szampańską zabawę do białego rana. Bal jak z bajki, na którym nie zabraknie przepięknie przystrojonych okrągłych stołów, blasku świec, eleganckich kelnerów w białych rękawiczkach podających wykwintne potrawy i muzyki na żywo.
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00
Gdańsk,
Klub Alf
bilety 180 zł
Drogie Panie, szykujcie eleganckie sukienki, Drodzy Panowie, szykowne garnitury i przywitajmy z klasą rok 2018!
Oferta sylwestrowa: 390 zł - w tej cenie oferujemy:
- Pięciodaniowe menu. Starter, zupa, danie główne, deser, ciepły posiłek po północy. Do wyboru dania mięsne i bezmięsne. Zamówienia zbierane przed imprezą.
- Napoje bezalkoholowe, kawa i herbata bez limitu.
- Butelka wódki 0,5 lub wina francuskiego na pare.
- Kieliszek wina musującego o północy.
Menu:
PRZYSTAWKI:
Tatar wołowy z piklowana cebula, grzybami emulsją z żółtka i kawiorem z kiszonego ogórka
Tatar z buraka z prażonymi orzechami pinii , emisją z kopru i marynowanym fenkułem
ZUPY:
Rosół z domowym makaronem płatkami warzyw i natką pietruszki
Kremowa zupa grzybowa z serwetką makaronowa i pesto z pietruszki
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kaczki gotowana w niskiej temperaturze z gołąbkiem z jabłkową kaszą gryczaną purée z czerwonej kapusty i wiśniowym sosem
Filet z łososia na purée z groszku z sałatką z jarmużu i parmezanu i marchewkową gratin
DESERY:
Tarta cytrynowa z włoską bezą i malinowym coulis
Mus czekoladowy z sosem z jagód z rozmarynem i jabłkami w karmelu
Rezerwacje pod numerem 785 881 390.
Zapraszamy!
Oferta sylwestrowa: 390 zł - w tej cenie oferujemy:
- Pięciodaniowe menu. Starter, zupa, danie główne, deser, ciepły posiłek po północy. Do wyboru dania mięsne i bezmięsne. Zamówienia zbierane przed imprezą.
- Napoje bezalkoholowe, kawa i herbata bez limitu.
- Butelka wódki 0,5 lub wina francuskiego na pare.
- Kieliszek wina musującego o północy.
Menu:
PRZYSTAWKI:
Tatar wołowy z piklowana cebula, grzybami emulsją z żółtka i kawiorem z kiszonego ogórka
Tatar z buraka z prażonymi orzechami pinii , emisją z kopru i marynowanym fenkułem
ZUPY:
Rosół z domowym makaronem płatkami warzyw i natką pietruszki
Kremowa zupa grzybowa z serwetką makaronowa i pesto z pietruszki
DANIE GŁÓWNE:
Pierś z kaczki gotowana w niskiej temperaturze z gołąbkiem z jabłkową kaszą gryczaną purée z czerwonej kapusty i wiśniowym sosem
Filet z łososia na purée z groszku z sałatką z jarmużu i parmezanu i marchewkową gratin
DESERY:
Tarta cytrynowa z włoską bezą i malinowym coulis
Mus czekoladowy z sosem z jagód z rozmarynem i jabłkami w karmelu
Rezerwacje pod numerem 785 881 390.
Zapraszamy!