Teatr BOTO zaprasza do wspólnego celebrowania Nowego Roku! W klimatycznym wnętrzu sopockiej willi, przy wybornej muzyce i kulinariach z wdzięcznością pożegnamy mijający rok, by z otwartością i optymizmem wejść w nowy, doby czas.
Naszym Gościom, którzy zdecydują się na rezerwację miejsc na piętrze oferujemy pyszne boxy Sylwestrowe (dla dwóch osób każdy):
Klasyczne:
Pasztet z 5u mięs 4 kawałki
Sałatka jarzynowa
Śledzik w oleju
Śliwki w boczku 10szt
Kiełbaski imprezowe w glazurze żurawinowej z chilli
Paszteciki z kapustą 4szt
Pierożki pieczone z pieczarkami na maśle, parmezanem i solą truflową 2szt
Wege:
Tymbaliki warzywne zapiekane z gorgonzolą
Sałatka jarzynowa
Spanakopita (rożki) z ciasta filo (farsz ze szpinaku, czosnku i kruszonej fety)
Śliwki faszerowane migdałem, pieczone w Porto
Paszteciki z kapustą 4szt
Pierożki pieczone z pieczarkami na maśle, parmezanem i solą truflową 2szt
Dodatkowo w formie bufetu: kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, zimne słone i słodkie przekąski przez całą noc. Lampka Prosecco o północy.
Rezerwacje stolików:
Prosimy o rezerwacje telefoniczne pod numerem: +48 58 351 10 83. Płatność gotówką na barze lub przelewem w ciągu 7 dni.
Wstęp dla jednej osoby wraz rezerwacją miejsca na piętrze i jedzeniem: 250 zł
Tego dnia, w przestrzeni BOTO każdy znajdzie komfortowe miejsce dla siebie. Przy barotece zapraszamy na parkiet i taneczną zabawę do białego rana. 1 piętro dedykowane jest dla tych, którzy będą mieli ochotę na kameralny klimat przy kulinariach i toaście.
Listę Gości zamykamy 28 grudnia lub po wyczerpaniu miejsc (dostępnych jest tylko 30 miejsc siedzących!)
Po godzinie 24:00 parkiet na parterze będzie otwarty także dla zewnętrznych gości - bezpłatnie.
Serdecznie zapraszamy!
Klasyczne:
Pasztet z 5u mięs 4 kawałki
Sałatka jarzynowa
Śledzik w oleju
Śliwki w boczku 10szt
Kiełbaski imprezowe w glazurze żurawinowej z chilli
Paszteciki z kapustą 4szt
Pierożki pieczone z pieczarkami na maśle, parmezanem i solą truflową 2szt
Wege:
Tymbaliki warzywne zapiekane z gorgonzolą
Sałatka jarzynowa
Spanakopita (rożki) z ciasta filo (farsz ze szpinaku, czosnku i kruszonej fety)
Śliwki faszerowane migdałem, pieczone w Porto
Paszteciki z kapustą 4szt
Pierożki pieczone z pieczarkami na maśle, parmezanem i solą truflową 2szt
Dodatkowo w formie bufetu: kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, zimne słone i słodkie przekąski przez całą noc. Lampka Prosecco o północy.
Rezerwacje stolików:
Prosimy o rezerwacje telefoniczne pod numerem: +48 58 351 10 83. Płatność gotówką na barze lub przelewem w ciągu 7 dni.
Wstęp dla jednej osoby wraz rezerwacją miejsca na piętrze i jedzeniem: 250 zł
Tego dnia, w przestrzeni BOTO każdy znajdzie komfortowe miejsce dla siebie. Przy barotece zapraszamy na parkiet i taneczną zabawę do białego rana. 1 piętro dedykowane jest dla tych, którzy będą mieli ochotę na kameralny klimat przy kulinariach i toaście.
Listę Gości zamykamy 28 grudnia lub po wyczerpaniu miejsc (dostępnych jest tylko 30 miejsc siedzących!)
Po godzinie 24:00 parkiet na parterze będzie otwarty także dla zewnętrznych gości - bezpłatnie.
Serdecznie zapraszamy!