Przywitaj Nowy rok na malowniczej Wyspie Sobieszewskiej w Hotelu Bartan. Daj porwać się zabawie i Sylwestrowemu szaleństwu przy najlepszych polskich oraz zagranicznych przebojach lat 80' i 90'. Podczas całego wieczoru o podniebienie naszych gości dbać będzie zespół profesjonalistów z Szefem Kuchni Sławomirem Sieg na czele. Rok 2017 powitamy pokazem sztucznych ogni oraz lampką schłodzonego wina musującego.
Aperitif
Złota Reneta
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Gęś pieczona w różanych płatkach podana
na melonie marynowanym w malibu
Zupa: Aromatyczny bulion z ozorkami cielęcymi i lubczykiem
Danie główne: Polędwiczka w orzechowej panierce
na sosie jabłkowym podana z kluskami szpinakowymi
i marynowaną dynią
Deser: Ciastko korzenno-czekoladowe serwowane na ciepło
z sosem malinowym
Napoje wliczone w cenę
Soki owocowe, Coca- Cola, Sprite, woda mineralna- bez ograniczeń
Kawa, herbata- na życzenie
0,5 l wódki lub 0,7 l wina ( białe lub czerwone) na parę
Kieliszek wina musującego o północy
Bufet przekąskowy
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim
Rolada drobiowa ze szpinakiem i fetą
Kaczka w maladze
Tatar po huzarsku z tradycyjnymi dodatkami
Filet z wędzonego pstrąga na sałatce z roszponki i cytrusów
Sandacz z szyjkami rakowymi
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Sałatka na liściach szpinaku z avokado i melonem
Bufet słodki
Ciasteczka koktajlowe
Fontanna czekoladowa
Po północy
Barszcz żuławski z pasztecikiem
Alkohol dodatkowo płatny w promocyjnych cenach